Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας σημείωσε και φέτος η έκθεση «Σύγχρονο Κτίσμα»

Υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας σημείωσε και φέτος η έκθεση «Σύγχρονο Κτίσμα»

sygxktism.jpg

sygxktism.jpgΚαταγράφοντας υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας και με μεγάλη επιτυχία παρά τις αντίξοες οικονομικές συγκυρίες στο χώρο της οικοδομής και της αγοράς ακινήτου, έκλεισε τις πύλες της η έκθεση ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΙΣΜΑ 2008 που διοργάνωσε η εταιρία EXPO LINE από 15 έως 19 Οκτωβρίου στις κτηριακές εγκαταστάσεις του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Αθηνών. Η έκθεση η οποία πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα της Ένωσης Κατασκευαστών Κτιρίων Ελλάδος, αποτέλεσε για πέντε ημέρες, το επίκεντρο της δόμησης των κατασκευών και της τεχνολογίας κτιρίων. Η έκθεση αναπτύχθηκε σε χώρο 17.000 τ.μ. με την συμμετοχή 200 εταιριών από όλους τους κλάδους της οικοδομικής δραστηριότητας παρουσιάζοντας:
• Σύγχρονα δομικά υλικά, βιοκλιματική δόμηση.
• Προκατασκευασμένα και οικολογικά κτίσματα.
• Καινοτόμες τεχνολογίες, έξυπνα κτίρια.
• Ολοκληρωμένες προτάσεις κατασκευής και ανακαίνισης από το δάπεδο ως τη στέγη.
Οι χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, επαγγελματίες και ιδιώτες, προήλθαν από όλη την Ελλάδα οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο χώρο των κτηριακών κατασκευών και να αναπτύξουν συνεργασίες με τις συμμετάσχουσες εταιρίες.
 Σε αυτό συνέβαλε η μεγάλη διαφημιστική καμπάνια σε όλα τα μέσα ενημέρωσης  (TV, ράδιο, έντυπα, outdoor, internet) αλλά και η οργανωτική αρτιότητα η οποία προσέφερε το ιδανικό περιβάλλον για εκθέτες και επισκέπτες.
Η διοργανώτρια εταιρία EXPO LINE ευχαριστεί θερμά όλες τις εταιρίες που συμμετείχαν στο  ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΙΣΜΑ 2008 και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ τον Οκτώβριο του 2009.