Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ειδών Υγιεινής » Το μπάνιο όπως θα έπρεπε να είναι: Ένας παράδεισος χωρίς παγίδες!

Το μπάνιο όπως θα έπρεπε να είναι: Ένας παράδεισος χωρίς παγίδες!

ideal standard_cool body.jpg

Ασφάλεια που υπογράφει η Ideal Standard
Πολλά απ’ τα μικροατυχήματα σε ένα σπίτι συμβαίνουν σε ένα χώρο προορισμένο για τη χαλάρωση και ευεξία μας – το μπάνιο.
Η Ideal Standard, συνδυάζοντας την τεχνολογία με την μακρόχρονη τεχνογνωσία της έχει προχωρήσει το θέμα της ασφάλειας ένα βήμα πιο πέρα.
Για μια ακόμα φορά, πρωτοπορεί προσφέροντας  λύσεις που σας παρέχουν εγγυημένη ασφάλεια χρήσης, και απόλυτη ευελιξία στις κινήσεις σας:
Για όσους δεν αγαπούν τα …σκοτσέζικα ντους!
Θερμοστατικές μπαταρίες:  Εξασφαλίζουν σταθερή θερμοκρασία νερού με προεπιλογή από τον θερμοστάτη τους, στους βαθμούς που επιθυμείτε.
Η θερμοκρασία παραμένει σταθερή έστω και αν αυξομειωθεί η πίεση στο δίκτυό σας.
Έτσι, εξαλείφεται ο κίνδυνος να καείτε ή να παγώσετε από απότομη εναλλαγή ζεστού – κρύου, καταναλώνοντας την ποσότητα του νερού που πραγματικά χρειάζεστε, χωρίς  σπατάλη! 
Δεν θα καείτε, σας προστατεύουν !  
ideal standard_cool body.jpg

«Cool Body» στις μπαταρίες λουτρού & ντους. Η καινοτομική τεχνολογία Cool Body διασφαλίζει επίσης την αποφυγή εγκαυμάτων από επαφή με την μπαταρία, καθώς διατηρεί τον κορμό της χλιαρό.
Όσο υψηλή και αν είναι η θερμοκρασία του νερού ο κορμός δεν υπερθερμαίνεται.
Αφήστε λοιπόν τα παιδιά σας να χαρούν μόνα τους το μπάνιο !

 

 

ideal standard_panels.jpg

Διάφανη ασφαλής υπεροχή  !
Κρυστάλλινα panels ντους, υψηλής ασφάλειας: Οι καμπίνες ντους της Ideal Standard  εξοπλίζονται με κρύσταλλα ασφαλείας, τα οποία έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να είναι ακόμα πιο ανθεκτικά στην θραύση, συνδυάζοντας την ασφάλεια και την προχωρημένη αισθητική.


ideal standard_soft closing.jpg

Stop στο θόρυβο απο το κάθισμα της λεκάνης που κλείνει!
«Soft Closing» καθίσματα: Το πρωτοποριακό σύστημα που εξασφαλίζει το κλείσιμο του καθίσματος της λεκάνης αθόρυβα, και κυρίως με ασφάλεια. Ο μηχανισμός Soft Closing επιβραδύνει το κλείσιμο, αποτρέποντας το δυνατό χτύπημα στην λεκάνη και φυσικά το ενδεχόμενο να χτυπήσει κάποιος από τους μικρούς της χρήστες.

Απολαύστε το υδρομασάζ χωρίς ενοχλητικά, ογκώδη jets !
Μην ανησυχείτε για την υγιεινή !    ideal standard_flat jets.jpg
Flat Jets: Οι μοναδικοί επίπεδοι εκτοξευτήρες νερού που διαθέτουν τα νέα συστήματα υδρομασάζ της Ideal Standard, εξέχουν μόνον 7 mm από την επιφάνεια της μπανιέρας.
Σας χαρίζουν περισσότερη άνεση στις κινήσεις σας ενώ απολαμβάνετε το υδρομασάζ σας.
Το επίπεδο σχήμα τους επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό, ενώ χάρη στο ότι κλείνουν ερμητικά μετά την λειτουργία τους, δεν συσσωρεύονται μικρόβια και κατάλοιπα σαπουνιού από την χρήση του μπάνιου στις σωληνώσεις.

ideal standard_first.jpg

Μικροί, μεγάλοι,  μπείτε εύκολα στην μπανιέρα !
Μπανιέρα First με χαμηλό ύψος:
Μόλις 48 cm ύψος έχοντας την ίδια χωρητικότητα νερού με τις κλασσικές μπανιέρες !  Μία μπανιέρα που διευκολύνει την πρόσβαση και μειώνει τους κινδύνους πτώσης, στα μικρά παιδιά  αλλά και στους πιο ηλικιωμένους.
Τα προϊόντα της Ideal Standard, θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας.