Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ύδρευσης - Αποχέτευσης » Ενισχυμένη αντοχή και προστασία με την εγγύηση ενός… Άτλαντα

Ενισχυμένη αντοχή και προστασία με την εγγύηση ενός… Άτλαντα

Νέα σειρά σωληνώσεων αποχέτευσης από την Interplast
Η νέα σειρά σωληνώσεων αποχέτευσης της Interplast διαθέτει την ενισχυμένη προστασία ενός… Άτλαντα.
Πρόκειται για τους σωλήνες και τα εξαρτήματα αποχέτευσης πολυπροπυλενίου (ΡΡ) με την επωνυμία ATLAS-PLUS, που μέσω της προσθήκης του ελαστικού δακτυλίου, προσφέρουν εγγύηση ποιότητας και ασφαλούς λειτουργίας.
Ο ελαστικός δακτύλιος στους σωλήνες και τα εξαρτήματα ATLAS-PLUS αποτελεί ιδανικό εργαλείο για τους επαγγελματίες και «ασπίδα» ασφαλείας για τους καταναλωτές.
Τα "PLUS" του ελαστικού δακτυλίου είναι:
• Εύκολη τοποθέτηση.
• Τέλεια αρμολόγηση και στεγανότητα.
• Ανθεκτικότητα σε σπασίματα ή ρωγμές σε περιπτώσεις σεισμικών δονήσεων.
Εφαρμογές του ATLAS-PLUS μπορούν να γίνουν σε αστικά και βιομηχανικά κτίρια, σε εγκαταστάσεις κτιριακών αποχετεύσεων, καθώς επίσης και στη μεταφορά τοξικών – χημικών αποβλήτων σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
Χαρακτηριστικά των ενισχυμένων σωλήνων και εξαρτημάτων αποχέτευσης ATLAS-PLUS με ελαστικό δακτύλιο είναι η άριστη αντοχή στις ρωγμές από μηχανικές καταπονήσεις και χτυπήματα, ο υψηλός δείκτης πυροπροστασίας, η μεγάλη χημική αντοχή και η υψηλή ανθεκτικότητα στη διάβρωση και την τριβή. Παράλληλα, διακρίνονται για τις εξαιρετικές υδραυλικές ιδιότητες, τη δυνατότητα μόνιμης λειτουργίας σε θερμοκρασία λυμάτων 90 °C και την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου (UV). Σημαντικό είναι το γεγονός ότι χαρακτηρίζονται από τη δυνατότητα εύκολης μεταφοράς και αποθήκευσής τους.
Οι σωλήνες και τα εξαρτήματα πολυπροπυλενίου αποχέτευσης της Interplast σχεδιάζονται, παράγονται και ελέγχονται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο ΕΝ 1451 και έχουν άριστη αντοχή στη φωτιά όπου και κατατάσσονται στην κατηγορία Β1 σύμφωνα με το Γερμανικό πρότυπο DIN 4102-1. Διατίθενται σε γκρι χρώμα (RAL 7037) και σε διαστάσεις από Φ40 ως Φ160.
Η Interplast με την παραγωγή των σωλήνων και των εξαρτημάτων αποχέτευσης, ολοκληρώνει επένδυση ύψους 4.000.000 ευρώ στη βιομηχανική της μονάδα, στοχεύοντας όχι μόνο στην αύξηση του μεριδίου στην εσωτερική αγορά, αλλά και στη μεγέθυνση των εξαγωγών της στα Βαλκάνια και τις ανατολικοευρωπαϊκές χώρες.