Αρχική » Αφιερώματα » Κανάλια αποστράγγισης ομβρίων - υδρορροές » ΥδροCanal® TSOGLIS A.E.: Μονοκόμματες υδρορροές αλουμινίου από το 1997

ΥδροCanal® TSOGLIS A.E.: Μονοκόμματες υδρορροές αλουμινίου από το 1997

Η εταιρεία ΥδροCanal® TSOGLIS A.E. δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη δυναμική στον χώρο παραγωγής και τοποθέτησης μονοκόμματων υδρορροών αλουμινίου από το 1997. Με ένα πλήρως εξοπλισμένο εργοστάσιο παραγωγής εξαρτημάτων, σε έκταση 5.000m2 στον Πύργο Ν. Ηλείας (2ο χλμ Αγ. Γεωργίου) και στην Αττική στην περιοχή της Παλλήνης (Παλλάδος Αθηνάς 39 & Λεωφ. Μαραθώνος) είναι σε θέση να εξυπηρετήσει το μεγαλύτερο τμήμα του ελλαδικού χώρου με έμπειρους τεχνίτες, με πείρα από διεθνές δίκτυο και με ιδιόκτητες αυτοκινούμενες μονάδες παραγωγής (εργαστήρια).

Για τα έργα της εταιρείας ΥδροCanal® TSOGLIS A.E. παρέχεται γραπτή εγγύηση για την ποιότητα και λειτουργικότητα των χρησιμοποιούμενων υλικών καθώς και δωρεάν service, εάν αυτό χρειαστεί, δίχως να επιφέρει περαιτέρω οικονομικές υποχρεώσεις για τον πελάτη. Η άριστη ποιότητα της κατασκευής επιτυγχάνεται με τη:
• Συνεχόμενη παραγωγή οριζόντιων υδρορροών επιτόπου στο έργο, ανεξαρτήτως μήκους.
• Αποφυγή ενώσεων και μελλοντικών διαρροών.
• Χρήση εσωτερικού τρόπου στήριξης των υδρορροών.
• Χρήση πρωτογενούς κράματος αλουμινίου.
• Επιλογή από 34 ηλεκτροστατικές αποχρώσεις.
• Τοποθέτηση από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.
Τα παραπάνω προδιαθέτουν την κατασκευή ενός λειτουργικού συστήματος υδρορροών με:
• Μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες.
• Διάρκεια στο χρόνο.
• Καλαισθησία.
Το σύστημα προστατεύει το κέλυφος του κτιρίου καθώς δε φουσκώνουν τα χρώματα – σοβάδες και δε μαυρίζουν οι τοίχοι, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα μεταφορά και αποθήκευσης των όμβριων υδάτων σε δεξαμενές.
Πατέντες
• «Χτένι» και «Σχάρα»: Η διεθνής κατοχυρωμένη πατέντα προφύλαξης των υδρορροών και της σκεπής από φερτά στοιχεία και πουλιά προδιαγράφει την μελλοντικά άριστη λειτουργικότητα του συστήματος καθώς ολόκληρο το σύστημα υδρορροών παραμένει καθαρό. Η «σχάρα» προστατεύει μόνον το σύστημα των υδρορροών αφού τοποθετείται σε όλο το μήκος των οριζόντιων υδρορροών ενώ το «χτένι» προστατεύει και την 1η σειρά κεραμιδιών.
Οριζόντια υδρορροή ανοιχτού τύπου για πάνελ: Η ολοένα αυξανόμενη επιλογή των πάνελ ως είδος στέγης οδήγησε την παραγωγή νέας οριζόντιας υδρορροής ειδικά σχεδιασμένης για την τοποθέτηση σε πάνελ. Η συγκεκριμένη οριζόντια υδρορροή, επίσης μονοκόμματη και ανάλογη του μήκους του πάνελ, είναι μεγαλύτερη σε διατομή από την κοινή οριζόντια υδρορροή, η οποία τοποθετείται σε κεραμοσκεπή. Επίσης η οριζόντια υδρορροή της εταιρείας ΥδροCanal® έχει ψηλότερη μπροστινή όψη με αποτέλεσμα να δημιουργείται αυτόματα ένα είδος στοπ στα όμβρια που έρχονται με μεγαλύτερη ορμή στο πάνελ και διαθέτει στην πλάτη της ενσωματωμένο στράτζο ώστε να μην «γλείφουν» τα όμβρια πίσω από αυτήν. Τέλος, το βασικότερο όλων, είναι ότι η συγκεκριμένη οριζόντια υδρορροή είναι ανοιχτού τύπου και ο καθαρισμός της είναι εύκολος.
Η εταιρεία πραγματοποιεί δωρέαν οικονομοτεχνική μελέτη. Περισσότερες πληροφορίες: www.ydrocanal.gr