Αρχική » Αφιερώματα » Κανάλια αποστράγγισης ομβρίων - υδρορροές » ΜΕΤΑΛΚΟ: Επίλυση τεχνικών και αισθητικών θεμάτων γύρω από τη στέγη

ΜΕΤΑΛΚΟ: Επίλυση τεχνικών και αισθητικών θεμάτων γύρω από τη στέγη

Τα τελευταία χρόνια δίνεται ολοένα και περισσότερο σημασία στην απομάκρυνση των αστικών επιφανειακών υδάτων, συνέπεια που σχετίζεται άμεσα με την κλιματική αλλαγή. Ο κλάδος των κατασκευών επιζητά εφαρμογή τεχνικών, με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Η τοποθέτηση μεταλλικών υδρορροών προστατεύει τα κτίρια από την επιφανειακή διάβρωση είτε απομακρύνοντας τα όμβρια ύδατα και οδηγώντας τα στο δίκτυο αποχέτευσης, είτε, με τα κατάλληλα εξαρτήματα, αποθηκεύει το επιφανειακό νερό για μελλοντική χρήση.
Η εταιρεία ΜΕΤΑΛΚΟ διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 980m2 στην περιοχή της Δράμας. Η παραγωγή των μεταλλικών υδρορροών διατίθεται σε παραδοσιακές (Φ125mm/Φ155mm) και τετράγωνες (5inc/6inc), ενώ η πλήρης σειρά εξαρτημάτων έρχεται να ολοκληρώσει τη γκάμα των προϊόντων προσφέροντας είδη υψηλής ποιότητας. Η εφαρμογή των μεταλλικών υδρορροών από έμπειρους και καταρτισμένους τεχνίτες, έχει ως στόχο την επίλυση τεχνικών και αισθητικών θεμάτων γύρω από τη στέγη αλλά και το κτίριο γενικότερα, προσφέροντας άριστα αποτελέσματα. Οι ανάγκες για την κατασκευή ειδικών τεμαχίων γύρω από τις υδρορροές και τη σκεπή, η ανάγκη κάλυψης μονωτικών υλικών, καθώς και η ανάγκη αισθητικής παρέμβασης με ειδικά τεμάχια στα κτίρια, είναι πολλές. Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται η εταιρεία μας, με ετοιμοπαράδοτες ως επί των πλείστον μεταλλικές υδρορροές αλλά και πρώτη ύλη, σε γαλβανισμένη λαμαρίνα, προβαμμένη λαμαρίνα (5 βασικά διαθέσιμα χρώματα), χαλκό, ανοξείδωτο σειράς 304 μάτ και Zinc-titanium, οι οποίες δεν προσφέρουν μόνο λειτουργικότητα αλλά και αισθητική, δεδομένου ότι ολοκληρώνουν και προσφέρουν αρμονία στα κτίρια.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων μας, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.metalko-drama.gr ή στους λογαριασμούς μας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης στο Facebook (METALKO) αλλά και στο Instagram (metalko_company).