Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Συνεχίζει τα επιμορφωτικά σεμινάρια με εταιρείες του χώρου ο Προμηθέας

Συνεχίζει τα επιμορφωτικά σεμινάρια με εταιρείες του χώρου ο Προμηθέας

Με μεγάλη δυναμικότητα συνεχίζει τα επιμορφωτικά σεμινάρια ο Σύνδεσμος της Θεσσαλονίκης, φροντίζοντας την επαγγελματική εξέλιξη συναδέλφων από όλη την Β. Ελλάδα. Το προηγούμενο διάστημα, σειρά είχαν η ελληνική εταιρεία DomX και η Ariston.
Εκπρόσωποι της DomX πραγματοποίησαν ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία, ώστε ο τεχνικός – και κατά συνέπεια ο χρήστης των συστημάτων θέρμανσης, να αξιοποιεί τις δυνατότητες του «Internet of Things» για την καλύτερη διαχείριση της ενέργειας σε οικιακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Έντονο το ενδιαφέρον τόσο των παρευρισκομένων τεχνικών, αλλά και όσων το παρακολούθησαν διαδικτυακά.


Η εταιρεία Ariston ενημέρωσε τους συναδέλφους τόσο για υφιστάμενα, όσο και για μοντέλα λεβήτων που θα λανσαριστούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην χώρα μας. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας πραγματοποίησαν εκτενή αναφορά στους αυτοματισμούς, στην θερμορύθμιση – αντιστάθμιση, στα έτοιμα κιτ ζωνών, στα κιτ υδραυλικής διαχείρισης κ.ά.


Ο «Προμηθέας» ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Ariston – MTG για την ενημέρωση των μελών του και την παρουσία της στα γραφεία του, καθώς και για την άμεση ανταπόκρισή της και την αποδοχή της πρότασης του Συνδέσμου να γίνει τώρα το συγκεκριμένο σεμινάριο που ήταν κανονικά προγραμματισμένο για μετά τις θερινές διακοπές, καλύπτοντας το κενό που δημιουργήθηκε από την μετάθεση άλλου σεμιναρίου, λόγω ασθένειας του βασικού εισηγητή.
Επαγγελματίας τεχνικός ίσον σωστά ενημερωμένος τεχνικός. Δια βίου μάθηση!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σωματεία