Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » H CHERBROS αποχαιρετά τον Ιωάννη Χερουβείμ

H CHERBROS αποχαιρετά τον Ιωάννη Χερουβείμ

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που χτύπησαν στα γραφεία του «Υ» αμέσως μετά την επιστροφή μας από τις καλοκαιρινές διακοπές, ήταν δυστυχώς για να μας μεταφέρει δυσάρεστα νέα: Ο Ιωάννης Χερουβείμ, συνιδρυτής μιας από τις μακροβιότερες και σημαντικότερες σήμερα βιομηχανίες του Κλάδου στην Ελλάδα, δεν είναι πια μαζί μας. Η είδηση μας στεναχώρησε πολύ, καθώς το περιοδικό μας έχει παράλληλη πορεία και άριστες σχέσεις με την εταιρεία από την αρχή της κυκλοφορίας του. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην «οικογένεια» της CΗERBROS και στη συνέχεια δημοσιεύουμε την επιστολή που μας έστειλε η εταιρεία:
«Στις 14 Αυγούστου 2022 έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών ο κος Ιωάννης Χερουβείμ. Μαζί με τα αδέλφια του ξεκίνησαν την Αφοί Κ. ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ το 1952. Με τα ελάχιστα μέσα που είχαν στην διάθεση τους, με κόπο αλλά και με πείσμα για να πετύχουν το καλύτερο, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια εταιρεία με δυναμική παρουσία στον χρόνο, με ανθρώπινο όμως πρόσωπο για τους εργαζομένους τους.
Είδε την εταιρεία που δημιούργησαν, αυτός και τα αδέλφια του, να μεταλλάσσεται τις επόμενες δεκαετίες και να γίνεται μια σύγχρονη και δυναμική βιομηχανική παραγωγή, με νέας τεχνολογίας μηχανήματα και με πελατολόγιο σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ιδιαίτερα περήφανος ήταν γιατί η ανάπτυξη στην εταιρεία συνέβη από την στιγμή που ανέλαβε την Γενική Διεύθυνση, ο γιός του, Σταμάτης Χερουβείμ.
Ήταν ενεργός στην εταιρεία 70 ολόκληρα χρόνια, από το 1952 μέχρι και τους πρώτους μήνες του 2022. Η απώλειά του μας θλίβει ιδιαίτερα. Η στάση της ζωής του μας εμπνέει για τα επόμενα βήματά μας. Η ευσπλαχνία, η εργατικότητα και η δημιουργικότητά του, μένουν χαραγμένες στην μνήμη μας».

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις