Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » ΣΕΥΘ: Βράβευση αριστούχων μαθητών

ΣΕΥΘ: Βράβευση αριστούχων μαθητών

Ο Σ.Ε.Υ.Θ. πραγματοποίησε την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 την εκδήλωση βράβευσης αριστούχων μαθητών, παιδιών συναδέφων, της Γ’ Λυκείου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου.
Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης βραβεύτηκαν οι μαθητές Γιώργος Σιδεράς, Ελένη Βουτσά και Μαρία Νικολαΐδου οι οποίοι αρίστευσαν κατά τα σχολικά έτη 2020 – 2021.


Κατά γενική ομολογία των παρευρισκόμενων, η βράβευση της αριστείας των μαθητών ήταν παράλληλα και μια επιβράβευση του ήθους, της ελπίδας και της νέας πνοής που φέρνουν οι νέοι στον κόσμο.
Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των εταιρειών Wilo Hellas ΑΒΕΕ, Ariston – Tata και Δημάκης Α.Ε. αντίστοιχα, που ήταν και οι χορηγοί των βραβείων. Ακολούθησε δείπνο στο εστιατόριο «Μπακάλ», το οποίο ήταν ευγενική προσφορά της εταιρείας Παρασκευάς Σωτ. Πέτρος.
Ο Σύνδεσμος εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες του στις ανωτέρω εταιρείες, για την τιμή που του κάνουν με τις ευγενικές χορηγίες τους όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους βοήθησαν, ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η ανωτέρω εκδήλωση.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σύνδεσμοι