Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Σύγχρονο Κτίσμα 2007: Υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας, άψογη διοργάνωση

Σύγχρονο Κτίσμα 2007: Υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας, άψογη διοργάνωση

sigxrktisma.jpg

Καταγράφοντας υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας έκλεισε τις πύλες της η έκθεση Σύγχρονο Κτίσμα 2007 που διοργάνωσε η εταιρία Expo Line από 24 έως 28 Οκτωβρίου στις κτιριακές εγκαταστάσεις του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Αθηνών.
Η έκθεση η οποία πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα της Ένωσης Κατασκευαστών Κτιρίων Ελλάδος αποτέλεσε για 4 ημέρες, σημείο συνάντησης όσων ενδιαφέρονται για την τεχνολογία κτιρίων, τη δόμηση και τις κατασκευές.
Η έκθεση αναπτύχθηκε σε χώρο 17.000 τ.μ. με την συμμετοχή 190 εταιριών (έναντι 120 της προηγούμενης διοργάνωσης) από όλους τους κλάδους των κτιριακών κατασκευών, παρουσιάζοντας:
sigxrktisma.jpg• Σύγχρονα δομικά υλικά, βιοκλιματική δόμηση.
• Καινοτόμες τεχνολογίες, έξυπνα κτίρια.
• Πρόσφατες κατασκευαστικές και αρχιτεκτονικές τάσεις από το δάπεδο ως τη στέγη.
• Ολοκληρωμένες λύσεις για προκατοικία, ξύλινο σπίτι ή μεταλλικό κτίριο.
• Ιδέες προτάσεις και υπηρεσίες για την απόκτηση ακινήτου (Real Estate).
Mε την ευρεία διαφημιστική προβολή σε όλα τα μέσα ενημέρωσης (TV, ράδιο, έντυπα, οutdoor, internet) και την οργανωτική αρτιότητα, η έκθεση Σύγχρονο Κτίσμα προσέφερε το ιδανικό περιβάλλον για την δυναμική προβολή των εκθετών και τη δημιουργία συνθηκών για παραγωγικές συνεργασίες.
Οι επισκέπτες της έκθεσης προήλθαν από όλη την Ελλάδα, με ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία των επαγγελματιών του χώρου δηλαδή κατασκευαστών, πολιτικών μηχανικών, αρχιτεκτόνων, μηχανολόγων, στελεχών τεχνικών εταιριών, διακοσμητών, μεσιτών κ.λπ.,
Έντονη ήταν και η παρουσία άμεσα ενδιαφερομένων ιδιωτών που κτίζουν, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο χώρο της οικοδομής και των κατασκευών.
Μεγαλύτερη και καλύτερη σε σχέση  με την προηγούμενη έκθεση, το Σύγχρονο Κτίσμα είναι πλέον ένα σημαντικό γεγονός. Ένα γεγονός που το χρειαζόταν και που το άξιζε ο ευρύτερος κλάδος της σύγχρονης δόμησης, ένα γεγονός που δικαιώνει το όραμα της EXPO LINE και των εταιριών που το πίστεψαν και συμμετείχαν στην υλοποίηση του.
Η διοργανώτρια εταιρία EXPO LINE ευχαριστεί θερμά όλες τις εταιρίες που συμμετείχαν στο Σύγχρονο Κτίσμα 2007 και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη έκθεση Σύγχρονο Κτίσμα 2008 από 14 έως 20 Οκτωβρίου και δίνει υπόσχεση για μια ακόμη μεγαλύτερη και λαμπρότερη διοργάνωση.