Αρχική » Αφιερώματα » Παρασκευαστήρες ζεστού νερού (Boilers) (Μέρος Β’) » SOLE: Eurostar Boilers: Ζεστό νερό μέρα – νύχτα με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας

SOLE: Eurostar Boilers: Ζεστό νερό μέρα – νύχτα με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας

Τα Eurostar Boilers παράγονται από Ευρωπαϊκές πρώτες ύλες άριστης ποιότητας οι οποίες υποβάλλονται σε επεξεργασία εξολοκλήρου στο εργοστάσιο παραγωγής, παραδίδοντας στην αγορά ένα τέλειο έτοιμο προϊόν. 
Κορυφαίο σημείο υπεροχής των Eurostar Boilers είναι η απόλυτη προστασία του δοχείου με επισμάλτωση διπλού “direct” εμαγιέ που “ψήνεται” στους 840° C. Επομένως το γυαλί (glass) επικαλύπτει εσωτερικά το δοχείο, εξασφαλίζοντας καθαρό πόσιμο νερό και υγιεινή για όλη την οικογένεια. Το τμήμα επεξεργασίας χαλυβδόφυλλων, το τμήμα κοπής με plasma, το τμήμα των αυτοματοποιημένων συγκολλήσεων, το 6 βαθμίδων συγκρότημα αμμοβολής, καθώς και η επικάλυψη σμάλτου και το συγκρότημα φούρνου που “ψήνει το γυαλί” στους 840 °C, συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους, σε μια αδιάκοπη ροή, που παραδίδει στο τέλος το προϊόν με τα άριστα χαρακτηριστικά ποιότητας των Γερμανικών προδιαγραφών DIN. 
Ο διπλός έλεγχος αντοχής και στεγανότητας και το μεγάλου πάχους και άριστης ποιότητας ευρωπαϊκό χαλυβδοέλασμα από το οποίο κατασκευάζονται τα Eurostar Boilers, διασφαλίζουν την αντοχή τους σε δίκτυα υψηλών πιέσεων που φτάνουν μέχρι και 10 bar.
Η μεγάλη μόνωση από οικολογική πολυουρεθάνη υψηλής πυκνότητας, κάνει τα Eurostar Boilers τα οικονομικότερα μπόιλερ της αγοράς, γιατί κρατάνε τη θερμότητά τους για μέρες. Έτσι, με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας, έχετε συνεχώς ζεστό νερό, μέρα-νύχτα.
Ο ξηρός καθαρισμός και η προετοιμασία της εσωτερικής επιφάνειας του δοχείου στο 6-βάθμιο αυτόματο συγκρότημα αμμοβολής, χωρίς καμία χρήση επικίνδυνων χημικών ουσιών, εξασφαλίζει την τέλεια πρόσφυση-αυτοσυγκόλληση του “γυαλιού” με το ατσάλι.
Έτσι τα Eurostar Boilers έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής, ακόμα και με τη χρήση νερού με μεγάλη περιεκτικότητα αλάτων. Δεν είναι απλά ένα αναγκαίο είδος για κάθε σπίτι, αλλά ένα σκεύος που εντάσσεται αρμονικά σε αυτό.
Τα Eurostar Boilers διατίθενται σε πολλά μεγέθη διπλής και τριπλής ενέργειας, καλύπτοντας τις ανάγκες διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων.