Αρχική » Αφιερώματα » Παρασκευαστήρες ζεστού νερού (Boilers) (Μέρος Β’) » ENERBIS IKE: “Think Green” με το νέο θερμαντήρα νερού KLIMA-THERM

ENERBIS IKE: “Think Green” με το νέο θερμαντήρα νερού KLIMA-THERM

Η ENERBIS IKE, πιστή στο όραμά της να προσφέρει πρωτοποριακά προϊόντα στο τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας, παρουσιάζει τον νέο θερμαντήρα νερού KLIMA-THERM, για την αποτελεσματική και οικονομική θέρμανση του ζεστού νερού χρήσης. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή αντλία θερμότητας, η οποία συνδυάζεται απλά και ευέλικτα με κατάλληλες εξωτερικές δεξαμενές ζεστού νερού (boiler ή δοχεία αδρανείας), είτε αυτά είναι υπάρχοντα boiler λεβητοστασίου ή συστημάτων ηλιακής ενέργειας. 
Το εξωτερικό περίβλημα μπορεί να είναι από προβαμμένη ή ανοξείδωτη λαμαρίνα. Είναι επίσης δυνατό να συνδεθεί με τον κατάλληλο αεραγωγό μέσω του οποίου θα προσάγεται θερμός αέρας από διπλανά δωμάτια, όπως για παράδειγμα από στεγνωτήρια, καταψύκτες ή κουζίνες επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης. Επίσης, με ένα δεύτερο αεραγωγό είναι δυνατόν, κατά την διάρκεια της λειτουργίας της αντλίας θερμότητας να παράσχουμε προσωρινά, δροσισμό σε μία αποθήκη ή κουζίνα. Ο χειρισμός της αντλίας θερμότητας – θερμαντήρα νερού KLIMA-THERM είναι εξαιρετικά εύκολος και γίνεται από τον ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου. 
Με τον νέο αυτό θερμαντήρα νερού, παρέχεται η δυνατότητα χρήσης του υπάρχοντος εξοπλισμού σε ένα κτίριο και ταυτόχρονα επιτυγχάνεται μεγάλη οικονομία από την λειτουργία της αντλίας θερμότητας ως βασική πηγή θέρμανσης του νερού. Ένα ακόμη πρωτοποριακό προϊόν από την ENERBIS ΙΚΕ.