Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » ΣΕΥΘ: “Αντίο” στον Ηλία Κωνσταντινίδη

ΣΕΥΘ: “Αντίο” στον Ηλία Κωνσταντινίδη

Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, σαν «κεραυνός εν αιθρία» έφτασε στα αυτιά μας η θλιβερή είδηση για τον αναπάντεχο χαμό του Ηλία Κωνσταντινίδη. Σύσσωμος ο Κλάδος σοκαρισμένος από την ξαφνική και οδυνηρή είδηση, και ειδικότερα οι συνάδελφοι από τον Σύνδεσμό του στη Θεσσαλονίκη, του οποίου ήταν ταμίας και πολύ αγαπητό πρόσωπο. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στην Πολίχνη, ενώ η ταφή και η δεξίωση πραγματοποιήθηκαν στα Κοιμητήρια Ευόσμου.
Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών Νομού Θεσσαλονίκης, εις μνήμην του συναδέλφου, αντί στεφάνου, κατέθεσε ποσό στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων Ι.Μ. Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως «Φάρος του Κόσμου».
Σε ανακοίνωση του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης, αναφερόταν:
«Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών Νομού Θεσσαλονίκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του Ταμία του Συνδέσμου, Ηλία Κωνσταντίδη, φίλου, συναδέλφου και συνεργάτη και εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του».

Ο Ηλίας Κωνσταντινίδης πλαισιωμένος από τον Γιώργο Σαββίδη και τον Φώτη Τσαπαδά στο περίπτερο της ΟΒΥΕ, κατά την διάρκεια της Climatherm 2022

Ο Ηλίας Κωνσταντίδης υπηρέτησε πιστά τον Σύνδεσμο ως μέλος της Διοίκησης από το 2015 και ως ταμίας από το 2018, ενώ υπήρξε και πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας».

ΟΒΥΕ: Καλό παράδεισο αγαπητέ μας συνάδελφε…

Τη θλίψη της για τον πρόωρο χαμό του πολύ αγαπητού συναδέλφου, εξέφρασε και η διοίκηση της ΟΒΥΕ με επιστολή της, στην οποία αναφερόταν:
«Ο πρόεδρος Δημήτρης Βαργιάμης και τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΒΥΕ, εκφράζουν με βαθιά θλίψη τα θερμά τους συλλυπητήρια για την ανείπωτη και άδικη απώλεια του αγαπητού μας συνάδελφου προέδρου της Ε.Ε. της ΟΒΥΕ και ταμία του ΣΕΥΘ, Ηλία Κωνσταντινίδη.
Καλό παράδεισο αγαπητέ μας συνάδελφε! Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Η ΟΒΥΕ αντί Στεφάνου προέβη σε κίνηση βοήθειας και υποστήριξης στον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια « Η Φλόγα», εις μνήμη του αγαπητού μας συνάδελφου, Ηλία Κωνσταντινίδη.
Με θλίψη
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.».
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και από όλους εμάς στον «υδραυλικό».