Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Κλιματισμού » Σειρές κλιματιστικών LG: H ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας και ιδανική θερμοκρασία

Σειρές κλιματιστικών LG: H ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας και ιδανική θερμοκρασία

Η LG Electronics (LG), με πολυετή εμπειρία και παγκόσμιες διακρίσεις στις λύσεις κλιματισμού και θέρμανσης, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα κλιματιστικών, με καινοτόμα χαρακτηριστικά, έξυπνες λειτουργίες και μέγιστη αποδοτικότητα, περιορίζοντας την κατανάλωση ενέργειας.


Τα ενεργειακά αποδοτικά κλιματιστικά εξοικονομούν σημαντική ποσότητα ενέργειας, ενώ παράλληλα μειώνουν το κόστος κατανάλωσης. Τα κλιματιστικά της LG με τεχνολογία Inverter, προσφέρουν ισχυρή απόδοση, 40% πιο γρήγορη ψύξη1, αθόρυβη λειτουργία2 και εξοικονόμηση ενέργειας3, καθιστώντας τα ιδανική επιλογή για θέρμανση τον χειμώνα. Επιπλέον, τα νεότερα μοντέλα κλιματιστικών, όπως τα LG Arctcool Mirror διαθέτουν οθόνη χάρη στην οποία ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί εύκολα την κατανάλωση ενέργειας της συσκευής.
Επιπλέον, το ψυκτικό μέσο R32 που χρησιμοποιείται στα νέα μοντέλα κλιματιστικών της LG, συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος4 αλλά και στη βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση.
Ένα ακόμα πλεονέκτημα των κλιματιστικών LG, είναι η «έξυπνη» διαχείρισή τους, μέσω της εφαρμογής ThinQΤΜ, που επιτρέπει την επιλογή της τέλειας θερμοκρασίας μέσω του smartphone .
Οι χρήστες μπορούν επίσης να ελέγχουν την καλή λειτουργία και ενεργειακή απόδοση του κλιματιστικού. Με τον τρόπο αυτό, ο χώρος έχει την ιδανική ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα διατηρείται ο έλεγχος της κατανάλωσης ενέργειας.
Ανακαλύψτε τις σειρές κλιματιστικών της LG!