Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » REMS Eskimo / Frigo 2 F: Ψύξη αντί για εκκένωση

REMS Eskimo / Frigo 2 F: Ψύξη αντί για εκκένωση

Οι εξωτερικοί στεγανοποιητικοί δακτύλιοι Eskimo της REMS, προσφέρουν απίστευτα γρήγορη ψύξη, ακόμη και σε σωλήνες 2 ιντσών, με αυτόματη τροφοδοσία ψυκτικού μέσου. Είναι ιδιαίτερα μικροί, ανθεκτικοί και ιδιαίτερα υψηλής απόδοσης ψύξης: Μπορούν να παγώσουν χαλυβδοσωλήνα ¾” μόλις σε 9 λεπτά (θερμοκρασία περιβάλλοντος / νερού: περίπου 20°C).
• REMS Eskimo Set:
Το σύστημα ψύξης σωλήνων REMS Eskimo Set, χρησιμοποιεί για ψυκτικό μέσο διοξείδιο του άνθρακα. Είναι κατάλληλο για χαλυβδοσωλήνες, χαλκοσωλήνες, πλαστικούς και συνδετικούς σωλήνες διαμέτρου Ø ⅛ – 2″ και Ø 10-60 mm. Αποτελείται από ένα ζεύγος στεγανοποιητικών δακτυλίων ψύξης σε 10 διαφορετικά μεγέθη για όλο το εύρος εργασιών, σύνδεση φλάντζας με διανομέα T, παξιμάδι σφράγισης, 2 χειρολαβές με εγχυτήρα και 2 εύκαμπτους σωλήνες υψηλής πίεσης. Προσφέρεται σε στιβαρό βαλιτσάκι.


• REMS Frigo 2 F – Zero Set:
Το REMS Frigo 2 F – Zero για ηλεκτρικό πάγωμα αντί για υδραυλική εκκένωση, απίστευτα γρήγορα σωληνώσεις μέχρι 2 ίντσες.
Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό σύστημα ψύξης σωλήνων με κλειστό κύκλωμα ψυκτικού μέσου και είναι κατάλληλο για χαλυβδοσωλήνες, χαλκοσωλήνες, πλαστικούς και συνδετικούς σωλήνες διαμέτρου Ø ⅛ – 2″ και Ø 10 – 60 mm, με μονάδα ψύξης 230 V, 50 Hz, 430 W, 2 ψυκτικούς σωλήνες μήκους 2,5 m, 2 συνδετικά κολάρα, 2 ψηφιακά θερμόμετρα LCD και φιάλη ψεκασμού. Ο εξοπλισμός του είναι κατάλληλος για Ø ¼ – 1¼”, 15 – 42 mm και προστατεύεται από στιβαρό μεταλλικό περίβλημα. Προσφέρεται σε χαρτοκιβώτιο.
Μοναδικό! Ευρεσιτεχνία EP 1 108 944
Η ευρεσιτεχνία EP 1 108 944 καθιστά το σύστημα πραγματικά μοναδικό στο είδος του. Διαθέτει κεφαλές ψύξης ενός τεμαχίου, κατάλληλες για εργασίες σε πυρήνα Ø ¼ – 1″ και / ή Ø 15 – 35 mm, χωρίς να χρειάζονται παρεμβύσματα προσαρμογής. Οι κεφαλές είναι εξαιρετικά συμπαγείς, με κοιλότητες ειδικά σχεδιασμένες γεωμετρικά για την υποδοχή διαφορετικών, κάθε φορά, διαμέτρων σωλήνων. Είναι ιδιαίτερα στενές, με πλάτος μόνο 50 mm, με αποτέλεσμα να εφαρμόζονται παντού, ακόμη και σε στενά σημεία. Δεν απαιτούν γρασάρισμα / πάστα.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις