Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Mytherm IKE: Ένα βήμα πιο κοντά στην ύψιστη ποιότητα με τις νέες εγκαταστάσεις

Mytherm IKE: Ένα βήμα πιο κοντά στην ύψιστη ποιότητα με τις νέες εγκαταστάσεις

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά και των γραφείων διοίκησης της Mytherm στις νέες εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου. Ο νέος βιομηχανικός χώρος θα λειτουργεί παράλληλα με την παλαιά έδρα της εταιρείας επίσης στην ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, έχοντας συνολικό εμβαδόν στεγασμένου χώρου 2.800 τ.μ. για την παραγωγή με 3.000.τ.μ. ελεύθερου περιβάλλοντος χώρου, ενώ διαθέτει 1.250 τ.μ. σύγχρονα γραφεία για την διεύθυνση, το τμήμα R&D, το λογιστήριο, αίθουσα σεμιναρίων και την υποδοχή πελατών. Οι νέες εγκαταστάσεις απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες εξυπηρέτησης των πελατών και σκοπό έχουν να φέρουν την εταιρεία ένα βήμα πιο κοντά στην ύψιστη ποιότητα.


Στις νέες εγκαταστάσεις λειτουργεί ήδη η νέα γραμμή παραγωγής επίτοιχων μονάδων συμπύκνωσης αερίου, η οποία αποτελεί το επιστέγασμα μιας μακροχρόνιας επενδυτικής προσπάθειας που γίνεται απο την Mytherm ενάντια στην ύφεση και την εσωστρέφεια της αγοράς.
Με πίστη στο ανθρώπινο δυναμικό της και εμπιστοσύνη στην μακροχρόνια τεχνογνωσία που 35 χρόνια η εταιρεία Mytherm έχει αποκτήσει, επενδύει δυναμικά και δεν διστάζει να ηγηθεί ενός ολόκληρου κλάδου και να πρωτοπορήσει παράγοντας στην Ελλάδα, για πρώτη φορά στην ιστορία της αγοράς, ένα προϊόν που συνδυάζει και εκμεταλεύεται άριστα την σύγχρονη τεχνολογία με σκοπό την ποιότητα και την οικονομία.
Οι επιτοίχιες μoνάδες συμπύκνωσης αερίου Mytherm, με τρία μοντέλα ισχύος 25,29 και 40 kw έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ειδικά για τις ανάγκες της Ελλάδας για τοποθέτηση σε ελεύθερους χώρους όπως βεράντες, μπαλκόνια κ.ά.
Με πιστοποίηση στεγανότητας IPX5, την ανώτερη δυνατή που δίνεται σε συσκευές αερίου, εξασφαλίζει την αντοχή και ασφάλεια, χαρίζοντας στην ελληνική και παγκόσμια αγορά ένα προϊόν δείγμα υπεροχής.
Η επιτοίχια μονάδα αερίου φέρει:
• Ευρωπαική πιστοποίηση CE (Εco design και Energy labeling).
• Πιστοποίηση GAR.
• Πιστοποίηση C13-C33 για τις διπλού τοιχώματος πλαστικές καμινάδες της.
• Πιστοποίηση ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας.
• Πιστοποίηση χαμηλής τάσης.
• Πιστοποίηση IPX5.
• Παράγεται κάτω απο τις αυστηρές διαδικασίες ISO 9001:2015 του εργοστασίου φέροντας ευρωπαϊκά (100% στο σύνολο τους) μέρη και εξαρτήματα, όπως των εργοστασίων, Wilo, SIT, Valmex, Polydoro, Nordgas, Zilmet κ.ά.


Οι γραμμές παραγωγής
Στις νέες εγκαταστάσεις της Mytherm, εκτός από αυτήν των επιτοίχιων μονάδων αερίου, θα λειτουργούν επίσης οι εξής γραμμές παραγωγής:
• Αντλιών θερμότητας αέρα/νερού, με τα ήδη γνωστά καινοτόμα προϊόντα Revorb και ΒΗ αντλίες που, εκτός της παρεχόμενης ψύξης / θέρμανσης, παρέχουν και υγιεινό ζεστό νερό χρήσης με 100% ανάκτηση της απορριπτόμενης ενέργειας επιτυγχάνοντας την μέγιστη οικονομία κατανάλωσης.
• Δοχείων παραγωγής ζεστού νερού BL και δοχείων αδρανείας BF, πλαισιωμένες από:
– Εργαστήριο δοκιμών και ελέγχου για τις μονάδες αερίου.
– Εργαστήριο δοκιμών και ελέγχου για τις αντλίες θερμότητας.
• Σύγχρονους χώρους αποθήκευσης προϊόντων, ανταλλακτικών και παράδοσης στους πελάτες.
Οι δραστηριότητες της Mytherm στην μέχρι εχτές έδρα της εταιρείας θα συνεχιστούν κανονικά με τις εξής γραμμές παραγωγής:
• Χαλύβδινων λεβήτων στερεών, υγρών και αερίων καυσίμων ισχύος έως 1.000.000 kcal/h
• Σόμπες αέρα και νερού πέλλετ, ισχύος έως 60 kw
• Αερολέβητες στερεών,υγρών και αερίων καυσίμων ισχύος έως 700.000 kcal/h
• Καυστήρες πέλλετ ισχύος έως 1.000.000 Kcal/h
• Πλαστικά δοχεία αποθήκευσης στερεών και υγρών απο PE & PP έως 50.000 λίτρα.
Με όραμα ένα καλύτερο αύριο και με προσήλωση στην οικονομία, το περιβάλλον και την βιωσιμότητα, η εταιρεία Mytherm επενδύει στην καινοτομία και την πράσινη ανάπτυξη, πρωτοπορεί και βαδίζει σταθερά στον δρόμο της ανάπτυξης, κατέχοντας διεθνείς πιστοποιήσεις και κατοχυρωμένες πατέντες.
Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε και να σας εξυπηρέτησουμε στις νέες εγκαταστάσεις μας, αγκαλιάζοντας την κάθε ανάγκη και απαίτηση που έχει η δική σας, τοπική αγορά.
Για την Διεύθυνση της Mytherm IKE,
Σταυρούλα Τσοπουλίδου

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις