Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Συμμετοχή σε Εκθέσεις » Παρουσίαση πολυστρωματικής σωλήνας και εξαρτημάτων Henco από την Calbow στην Climatherm

Παρουσίαση πολυστρωματικής σωλήνας και εξαρτημάτων Henco από την Calbow στην Climatherm

c-calbow 2.jpg

c-calbow 2.jpgΗ εταιρία CALBOW A.E. συμμετείχε στην CLIMATHERM 2008 13 έως 17 Φεβρουαρίου και παρουσίασε τα προϊόντα της:
Tα σώματα ΗΕΝRAD Βελγίου, τις διακοσμητικές κρεμάστρες ΤΟΝΟΝ, τα fancoils TONON και την πολυστρωματική σωλήνα ΗΕΝCO και τα εξαρτήματα της.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν τεχνικοί, υδραυλικοί και μηχανολόγοι για την πολυστρωματική σωλήνα HENCO Pe-Xc/Al/Pe-Xc STANDARD, κατάλληλη για την θέρμανση, ύδρευση, ψύξη με πάχος αλουμινίου 0,4 mm και με διαστάσεις από Φ16 έως Φ63.
Παρουσιάστηκε επίσης και η πολυστρωματική σωλήνα HENCO Pe-Xc/Al/Pe-Xc  RIXC  με πάχος αλουμινίου 0,2 mm, κατάλληλη επίσης για ενδοδαπέδια θέρμανση με όλα τα απαραίτητα υλικά πλάκες, κόμβους, συλλέκτες, θερμοστάτες.
Οι επισκέπτες εκφράσανε το ενδιαφέρον και την προσοχή τους στις τέσσερις σειρές εξαρτημάτων : συσφίξεως, press ορειχάλκινα, press synthetic και τη νέα σειρά vision.
Όλες οι σειρές είναι κατασκευασμένες με ευρωπαϊκές προδιαγραφές προσφέροντας πληθώρα λύσεων σε κάθε κτιριακή εγκατάσταση.
Η νέα σειρά vision αποτελείται από εξαρτήματα πλαστικά PVDF, που συναρμολογούνται χωρίς εργαλεία με μία μόνο κίνηση, πιέζοντας το εξάρτημα, όπου επιτυγχάνεται 100% στεγανότητα.
Η CALBOW A.E. σαν πρωτοπόρα στο χώρο, έχοντας την 15ετή εμπειρία της πολυστρωματικής σωλήνας HENCO, προσπαθεί συνέχεια να είναι κοντά στον επαγγελματία προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και ανταγωνιστικές τιμές.