Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ειδών Υγιεινής » Imagine Collection από την Ideal Standard

Imagine Collection από την Ideal Standard

ideal3 .jpg

ideal3 .jpgΌταν η έμπνευση έχει ιστορία 4.000 ετών!
Φανταστείτε ιδέες και σχήματα κορυφαίων δημιουργών του παρελθόντος να γίνονται πηγή έμπνευσης και να διεκδικούν μια ξεχωριστή θέση στο χώρο του μπάνιου και της καθημερινότητά σας. Η συλλογή Imagine της Ideal Standard αποτελεί το απόλυτο δείγμα ισορροπίας μεταξύ άψογου σχεδιασμού, αισθητικής υπεροχής και εργονομίας.
Ο διάσημος σχεδιαστής – με έδρα το Μιλάνο – Ronen Joseph, αντλεί την έμπνευση του από τα τραπεζοειδή σχήματα των αρχαίων αιγυπτιακών πυραμίδων και ξεφεύγει από τα όρια των παραδοσιακών γραμμών. Προτείνει ένα νέο concept, βασισμένο στον όγκο "56" – την αρχή σχεδιασμού της τελευταίας κατοικίας των Αιγύπτιων βασιλέων -, για να επιβεβαιώσει την αρχή "το λιγότερο είναι περισσότερο". «Πάντα με γοήτευαν οι πυραμίδες γιατί τα γεωμετρικά τους στοιχεία δημιουργούν μια ισορροπία ανάμεσα στην αδράνεια και την κίνηση. Η συλλογή Imagine δίνει μια άλλη ερμηνεία στον μινιμαλισμό. Προσπάθησα να προχωρήσω ένα βήμα παραπέρα από το σχεδιασμό απλών σχημάτων» εξηγεί ο σχεδιαστής «να δημιουργήσω ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας φόρμες σε διαφορετική αναλογία».
Με απέριττα πυραμιδικά σχήματα που ενώνονται σαν κομμάτια παζλ και δημιουργούν ενιαία σύνολα, με δυναμικό σχεδιασμό γραμμών και προοπτικών που αντιστρέφονται, η Imagine είναι μια ολοκληρωμένη συλλογή αλλά και μια νοοτροπία που αναμένεται να επηρεάσει τις σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού στο μπάνιο. Με πολλές διαφορετικές προτάσεις σε είδη υγιεινής και έπιπλα μπάνιου, θα μεταλλάξει το χώρο σας σε ένα λειτουργικό καταφύγιο ευζωίας.
Δεν είναι μόνο το ιδιαίτερο design που κάνει την συλλογή Imagine μοναδική. Η λειτουργικότητα και η ευκολία mix & match συνδυασμών βελτιστοποιούν τις δυνατότητες του χώρου σας δημιουργώντας το ιδανικό μπάνιο, έτσι ακριβώς όπως θα το φανταζόσασταν στο μέλλον!
Οι τεχνολογικές καινοτομίες της Ideal Standard βρίσκουν εδώ την ιδανική εφαρμογή τους για να διασφαλίζουν μέγιστη άνεση και λειτουργικότητα:
Ένα ανεπαίσθητο πέρασμα του χεριού από το διακριτικό φωτοκύτταρο του καθρέπτη ενεργοποιεί το φωτισμό του χώρου. Το αποκλειστικό σύστημα κρυφής υπερχείλισης, "Ideal Flow", καταργεί τις οπές στην επιφάνεια των νιπτήρων και αφήνει ανεπηρέαστες τις γραμμές σχεδιασμού, ενώ το μικρότερο σιφόνι εξασφαλίζει ακόμα περισσότερο αξιοποιήσιμο αποθηκευτικό χώρο.
Και μια συμβουλή: Ξεφύγετε από τα καθιερωμένα! Τολμήστε την γυαλιστερή κόκκινη λάκα στα έπιπλα και ανατρέψτε την καθημερινότητά σας!
Η συλλογή Imagine συνδυάζει το παρελθόν με το μέλλον, αρχέγονες μορφές με πρωτοποριακά στοιχεία και υλικά τελευταίας τεχνολογίας. Αυτή είναι η εξέλιξη στο design! Απολαύστε την.
Τη συλλογή Imagine της Ideal Standard, θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο εκθεσιακό κέντρο της εταιρίας.