Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » O Όμιλος Ariston γιορτάζει την επίτευξη 100.000 λεβήτων στην Ελλάδα με έναν μεγάλο διαγωνισμό

O Όμιλος Ariston γιορτάζει την επίτευξη 100.000 λεβήτων στην Ελλάδα με έναν μεγάλο διαγωνισμό

Ο Όμιλος Ariston γιορτάζει τη διάθεση 100.000 λεβήτων αερίου στην ελληνική αγορά και επιβραβεύει τους επαγγελματίες που τον εμπιστεύονται και τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια!
Με μία κλήρωση στο τέλος του 2022, θα μοιράσει πλούσια δώρα, για να δείξει την αναγνώριση και την εκτίμησή του στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τον αριθμό – ορόσημο.


Όλοι οι επαγγελματίες στον τομέα των λεβήτων αερίου, μπορούν να στείλουν με email το σειριακό αριθμό από κάθε λέβητα Ariston ή Chaffoteaux που θα πουλήσουν σε τελικό καταναλωτή εντός του 2022, για να εξασφαλίσουν μία συμμετοχή στην κλήρωση.
Ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο Fiat Fiorino, 2 αντλίες θερμότητας Ariston και 2 λέβητες αερίου συμπύκνωσης Ariston είναι μερικά μόνο από τα δώρα που θα διατεθούν.
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία, καθώς και για τους όρους συμμετοχής, επισκεφθείτε το site www.Ariston.com/el-gr

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις