Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Εργαλείων » Κόφτες / σχίστες σωλήνων REMS RAS P/SW 45/L & RAS W INOX

Κόφτες / σχίστες σωλήνων REMS RAS P/SW 45/L & RAS W INOX

Στιβαρό, ποιοτικό εργαλείο με δύο συστήματα κοπής για σχίσιμο και κοπή πλαστικών προστατευτικών κυματοειδών σωλήνων

REMS RAS P/SW 45/L: Διαχωρίστε και κόψτε
Με το RAS P/SW 45/L, μπορείτε να διαχωρίσετε και να κόψετε προστατευτικούς κυματοειδείς σωλήνες από πλαστικό. Έχουν στιβαρή κατασκευή από μαγνήσιο, πράγμα που το καθιστά ιδιαίτερα ελαφρύ. Διαθέτει ειδικά σκληρυμένες και ειδικά ακονισμένες λεπίδες για κοπή και διαχωρισμό. Επίσης, λεπίδες τεσσάρων άκρων σε σχήμα σφήνας με γωνία κοπής 90°, οι οποίες μπορούν να περιστραφούν κατά 90°. Πραγματοποιεί ορθογώνια κοπή χωρίς γρέζια χάρη στη στήριξη του σωλήνα και στις δύο πλευρές με οδηγό κυμάτων, όπως και αυτόματη πίεση επαφής κατά την κοπή.
Ο περιορισμός βάθους κοπής των εργαλείων κοπής κατά την κοπή αποτρέπει τη ζημιά σε έναν εσωτερικό σωλήνα.


Διατομές κοπής: Ø≤ 45 mm – Ø≤1¾”
Σχίσιμο (Κατά μήκος τομή) ID Ø 14 mm
Η διαφανής συσκευασία περιέχει έναν κόφτη/σχίστη σωλήνων με 3 λεπίδες για σωλήνες Ø mm/Zoll.
Εξαρτήματα: 3 τμχ. λεπίδες P/SW 45/L.

Κόφτης σωλήνων REMS RAS W INOX 10 – 32/40 S
Εργαλείο βαρέως τύπου, υψηλής ποιότητας για την κοπή κυματοειδών μεταλλικών σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, DN 10 – 32 (40) όπως και για επικαλυμένους σωλήνεςι ⅜- 1½” (2″). O RAS W INOX 10 – 32/40 S της REMS αποτελεί έναν ποιοτικό κόφτη, ειδικά για την κοπή κυματοειδών μεταλλικών σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει συμπαγή σχεδιασμό για δύσκολες εργασίες ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εύκολη χρήση, πραγματοποιόντας εύκολη, ακριβή, τετράγωνη κοπή, αφού διαθέτει σταθερό τηλεσκοπικό άξονα, μακρύ οδηγό άξονα, τροχό κοπής με κουζινέτο και 2 ειδικά σκληρυμένους κύλινδρους αντίθετης πίεσης με κουζινέτο.
Ακόμα, 3 κύλινδρους οδήγησης σε κάθε πλευρά από πλαστικό υψηλού μοριακού βάρους, διατεταγμένοι σε τριγωνικό σχέδιο, για ευθεία καθοδήγηση του κυματοειδούς μεταλλικού σωλήνα κατά τη διαδικασία κοπής και εργονομικά σχεδιασμένη, εύχρηστη περιστρεφόμενη λαβή. Ο ειδικά σκληρυμένος τροχός κοπής, κατασκευασμένος από δοκιμασμένο, σκληρό χάλυβα μήτρας κοπής της REMS, που προστατεύεται από την επαφή με τον κύλινδρο αντιπίεσης περιορίζοντας την κίνηση τροφοδοσίας, εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής.
Η διάφανη συσκευασία περιέχει έναν κόφτη με βελονοφόρους κύλινδρους αντιπίεσης.
Εξαρτήματα:
Τροχός κοπής W INOX 10 – 32/40 S
Βελονοφόρο 113461R.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Εργαλείων