Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » θέρμανσης » inForm: Νέα σειρά προϊόντων smart home από την Brass Form

inForm: Νέα σειρά προϊόντων smart home από την Brass Form

Η Brass Form ακολουθώντας τις τάσεις της «έξυπνα» προϊόντα, παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων inForm για εφαρμογές Smart Home σε συστήματα θέρμανσης και ύδρευσης. Tα προϊόντα inForm προσαρμόζονται απόλυτα στις σημερινές ανάγκες των χρηστών και προσφέρουν άνεση, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενώ συνδέονται ευκολά χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις. Η επικοινωνία πραγματοποιείται μέσω του κόμβου ελέγχου (gateway) με δυνατότητα σύνδεσης έως και 30 διαφορετικών συσκευών, ο οποίος συνδέεται στο route του οικιακού δικτύου. Με την εφαρμογή Smart Life, τα προϊόντα λειτουργούν ασύρματα και ελεγχόμενα μέσα από οποιασδήποτε σύγχρονη smart συσκευή ή και με φωνητικές εντολές. Τα προϊόντα της σειράς inForm μέσω της εφαρμογής Smart Life είναι συμβατά για παράλληλη χρήση και με άλλες smart συσκευές που πιθανόν να υπάρχουν ή να εγκατασταθούν μελλοντικά (φώτα, ρολά, συναγερμοί, οικιακές συσκευές κλπ).
Το «έξυπνο σπίτι» λύνει τα προβλήματα της καθημερινότητας, επιτρέποντας τη διαχείριση των συσκευών όποτε πραγματικά τις χρειαζόμαστε. Πάρτε στα χέρια σας τον έλεγχο του σπιτιού σας ακόμα και αν είστε μακριά από το σπίτι… Καλώς ήλθατε!
1. Θερμοστατική κεφαλή: Με την έξυπνη θερμοστατική κεφαλή μπορείτε να ελέγχετε τη θερμοκρασία σε κάθε δωμάτιο ανεξάρτητα από την θερμοκρασία του θερμοστάτη. Μέσω της εφαρμογής, μπορούν να οριστούν χρονικοί προγραμματισμοί με δυνατότητα αλλαγής της θερμοκρασίας ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Μπορεί να συνεργαστεί και με άλλες συμβατές συσκευές για τη δημιουργία αυτοματισμών, με σκοπό τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας. Η κεφαλή διαθέτει ψηφιακή οθόνη, λειτουργία ανοικτού παραθύρου και έχει ακρίβεια απόδοσης +/- 0,5°C σε εύρος ρύθμισης από 5 έως – 30°C.
2. Θερμοστάτης χώρου: Ο έξυπνος θερμοστάτης χώρου αποτελεί τη βασική συσκευή για το σύστημα της θέρμανσης σε ένα έξυπνο σπίτι. Μπορεί να συνδεθεί αυτόνομα στο ασύρματο οικιακό δίκτυο και να ρυθμίζεται χειροκίνητα ή μέσω της εφαρμογή Smart Life. Έχει τη δυνατότητα δημιουργίας χρονοπρογραμμάτων, προσαρμοσμένα στις ανάγκες μας, επιτυγχάνοντας στο χώρο μέγιστη ενεργειακή απόδοση. Διαθέτει οθόνη αφής με συνθέτες ενδείξεις και στην συσκευασία περιέχεται εξοπλισμός για επιτοίχια η χωνευτή εγκατάσταση κατ’ επιλογή.
3. Προγραμματιστής ποτίσματος: Με τον έξυπνο προγραμματιστή έχετε τον πλήρη έλεγχο, λαμβάνοντας ειδοποιήσεις για την εξέλιξη του ποτίσματος, ενώ μπορείτε να επέμβετε απομακρυσμένα οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας επανεκκίνηση η διακόπτοντας εκτάκτως την διαδικασία. Διαθέτει χειροκίνητη λειτουργία ενεργοποίησης της παροχής, χωρίς να επηρεάζονται τα προγράμματα ποτίσματος. Έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε και την κατανάλωση του νερού διατηρώντας ακόμα και το ιστορικό της. Είναι κατάλληλος για πλήθος εφαρμογών και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει ανάγκη για ελεγχόμενη παροχή νερού.
4. Ανιχνευτής διαρροής: O ανιχνευτής εντοπίζει την παρουσία νερού και προφυλάσσει τις εγκαταστάσεις από διαρροές, προειδοποιώντας εγκαίρως με ειδοποίηση στο κινητό και με επιτόπιο ηχητικό σήμα. Με την ασύρματη επικοινωνία του, μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει κίνδυνος για διαρροή, υπερχείλιση ή παρουσία υδάτων. Μέσω της εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορους οικιακούς αυτοματισμούς σε συνεργασία με άλλες Smart συσκευές. O ανιχνευτής λειτουργεί με μπαταρία, η τάση της οποίας εμφανίζεται στην εφαρμογή ενώ παράλληλα, όταν είναι χαμηλή, υπάρχει και ανάλογη ηχητική ειδοποίηση.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως θέρμανσης