Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Εργαλείων » Ηλεκτρονική μονάδα έκπλυσης και ελέγχου πίεσης REMS Multi-Push

Ηλεκτρονική μονάδα έκπλυσης και ελέγχου πίεσης REMS Multi-Push

• Περισσότερα από 10 αυτόματα εξελισσόμενα προγράμματα εκπλύσης και ελέγχου πίεσης σε μία μόνο συσκευή
• Διαρκής παρακολούθηση λειτουργίας
• Καταγραφή ιστορικού λειτουργίας
• Θύρα USB

Η REMS Multi-Push είναι μία ηλεκτρονική μονάδα εκπλύσης και ελέγχου πίεσης με συμπιεστή, χωρίς τη χρήση λαδιού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ξεπλύμα με νερό ή μείγμα νερού/αέρα, με στοχο την απολύμανση, τον καθαρισμό και την συντήρηση συστημάτων σωληνώσεων (π.χ. απομάκρυνση λάσπης, καθαρισμό και συντήρηση συστημάτων θερμαντικών σωμάτων και θερμαντικών πάνελ, εκπλύση και απολύμανση εγκαταστάσεων πόσιμου νερού, έλεγχο της πίεσης συστημάτων σωληνώσεων και δοχείων με πεπιεσμένο αέρα). Ακόμη, ως αεροπιεστική αντλία για τη ρυθμισμένη πλήρωση δοχείων παντός τύπου με πεπιεσμένο αέρα, p ≤0,8MPa / 8bar / 116psi, και για λειτουργία εργαλείων πεπιεσμένου αέρα ≤230 Nl/min. Διαθέτει μονάδα αποθήκευσης ιστορικού λειτουργίας και ελέγχου, εμβολοφόρο συμπιεστή με μηχανισμό στροφάλου, κινητήρα με πυκνωτή 230V, 50Hz, 1500W, διακόπτη ατομικής προστασίας (PRCD) και κινητό πλαίσιο χαλυβδοσωλήνα.
Ακόμη, είναι εξοπλισμένη με κλείστρα  εισόδου / εξόδου, δύο τεμάχια εύκαμπτου σωλήνα αναρρόφησης / πίεσης Ø1″ με συνθετικό ένθετο μήκους 1,5m και κοχλιωτές συνδέσεις 1″, με κλείστρα. Επίσης, διαθέτει ένα τεμάχιο εύκαμπτου σωλήνα πεπιεσμένου αέρα Ø8mm, μήκους 1,5m, με ταχυσύνδεσμο DN 5 και κοχλιωτή σύνδεση G ½”, για έλεγχο της πίεσης με πεπιεσμένο αέρα, εύκαμπτο σωλήνα σύνδεσης συμπιεστή με την παροχή νερού μήκους 0,6m, με ταχυσύνδεσμο DN 7,2 και κοχλιωτή σύνδεση 1″, διπλό συνδετικό εξάρτημα 1″ για εκκένωση με πίεση υπολειμμάτων νερού μετά το τέλος της εργασίας. Δεν διαθέτει μονάδες απολύμανσης, καθαρισμού και συντήρησης. Προσφέρεται σε χαρτοκιβώτιο.
Διατίθενται τα μοντέλα:
REMS Multi-Push SLW Set: Διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με το REMS Multi-Push SL Set, με επιπλέον υδροπνευματική υδραντλία για έλεγχο της πίεσης εγκαταστάσεων πόσιμου νερού κατά EN 806-4:2010 και για έλεγχο της πίεσης άλλων συστημάτων σωληνώσεων και δοχείων νερού. Διαθέτει  εύκαμπτο σωλήνα υψηλής πίεσης ؽ” μήκους 1,5m, με κοχλιωτές συνδέσεις ½” και με κλείστρα. Σε χαρτόνι.
REMS Multi-Push S: Ξεπλύνετε με νερό ή μείγμα νερού / αέρα! Η REMS Multi-Push S προσφέρει εύκολη αλλαγή της παροχής αέρα κατά τη διαδικασία εκπλύσης για την απομάκρυνση της λάσπης. Η μονάδα πραγματοποιεί συνεχή παρακολούθηση και καταγραφή ιστορικού λειτουργίαςενώ διαθέτει θύρα USB.
REMS Multi-Push S Set: Ηλεκτρονική μονάδα εκπλύσης με συμπιεστή χωρίς λάδι. Για εκπλύση με νερό ή μείγμα νερού / αέρα, για απολύμανση, καθαρισμό, συντήρηση συστημάτων σωληνώσεων (π.χ. απομάκρυνση λάσπης, καθαρισμός και συντήρηση συστημάτων θερμαντικών σωμάτων και θερμαντικών πάνελ, εκπλύση και απολύμανση εγκαταστάσεων πόσιμου νερού) και για λειτουργία εργαλείων πεπιεσμένου αέρα ≤230 Nl/min. Διαθέτει μονάδα καταγραφής ιστορικού και ελέγχου, εμβολοφόρο συμπιεστή με μηχανισμό στροφάλου, κινητήρα με πυκνωτή 230V, 50Hz, 1500W και διακόπτη ατομικής προστασίας (PRCD). Σε κινούμενο πλαίσιο χαλυβδοσωλήνα, με κλείστρα για την είσοδο και έξοδο νερού της REMS Multi-Push S. Προσφέρεται με δύο τεμάχια εύκαμπτου σωλήνα αναρρόφησης / πίεσης Ø1″, με συνθετικό ένθετο μήκους 1,5 m, με κοχλιωτές συνδέσεις 1″, και κλείστρα. Ο εύκαμπτος σωλήνας σύνδεσης συμπιεστή / παροχής νερού, είναι μήκους 0,6m, με ταχυσύνδεσμο DN 7,2 και κοχλιωτή σύνδεση 1″, διπλό συνδετικό εξάρτημα 1″, για την εκκένωση με πίεση υπολειμμάτων νερού από τον μηχανισμό και τους σωλήνες αναρρόφησης / πίεσης μετά το τέλος της εργασίας. Δεν διαθέτει μονάδες απολύμανσης, καθαρισμού και συντήρησης. Προσφέρεται σε χαρτοκιβώτιο.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Εργαλείων