Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Συμμετοχή σε Εκθέσεις » Η Conergy ΕΠΕ στην «Ενέργεια 2007»

Η Conergy ΕΠΕ στην «Ενέργεια 2007»

comergy 2.jpg

Η Conergy είναι μια διεθνής εταιρία, η οποία ασχολείται με την κατασκευή και εμπορία συστημάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ). Με γραφεία σε περισσότερες από 20 χώρες, διεθνή παρουσία σε 5 ηπείρους και απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 2.000 υπαλλήλους, η Conergy θεωρείται η εταιρία συστημάτων ηλιακής ενέργειας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη, ενώ συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους προμηθευτές και των άλλων ταχέως αναπτυσσόμενων τομέων των ΑΠΕ, όπως για παράδειγμα η βιοενέργεια.
comergy 2.jpgΗ Conergy δραστηριοποιείται μέσω της κεντρικής διοίκησης του ομίλου για την Ελλάδα, με έδρα την Αθήνα. Ο όμιλος Conergy αναπτύσσεται ήδη στην Ελλάδα μέσω τριών ανεξάρτητων εταιριών με καθαρά διακριτούς ρόλους: την εταιρία χονδρικού εμπορίου Conergy ΕΠΕ, την εταιρία χρηματοδότησης και εξέλιξης έργων Epuron ΕΠΕ, καθώς και την Sunthetics ΕΠΕ ως προμηθευτή ολοκληρωμένων συστημάτων ΑΠΕ. Με αυτή τη δομή εξυπηρετούνται με το βέλτιστο δυνατό τρόπο όλες οι κατηγορίες πελατών ΑΠΕ και ιδιαίτερα αυτής των φωτοβολταϊκών, δεδομένης της σημαντικής αύξησης της ζήτησής τους. Στόχος του ομίλου Conergy είναι η κατάκτηση σημαντικού μεριδίου της ελληνικής αγοράς ηλιακής ενέργειας.
Η Conergy βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και αρκετά χρόνια, αντιπροσωπευόμενη μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2006 από τη θυγατρική εταιρία ΑΕΤ Solion. Εξαιτίας τους αυξημένου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει η χώρα μας στον τομέα των φωτοβολταϊκών, η Conergy ΕΠΕ στοχεύει στην υλοποίηση ενός εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων χονδρικής σε όλη την Ελλάδα, με παράλληλη εκπαίδευση έμπειρων και εξειδικευμένων εγκαταστατών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του καταναλωτικού κοινού.
Η εταιρία Conergy έχοντας μέχρι σήμερα προμηθεύσει εκατοντάδες φωτοβολταϊκά και αιολικά συστήματα είναι σε θέση να παρέχει υπεύθυνα στους πελάτες της την καλύτερη λύση για κάθε ενεργειακή ανάγκη, τόσο στη φάση σχεδιασμού ενός ενεργειακού έργου, όσο και κατά την υποστήριξη αυτού μετά την ολοκλήρωσή του. Η ικανότητα αυτή της Conergy βασίζεται στην εμπειρία, στην εξειδικευμένη γνώση και επαγγελματισμό, στοιχεία τα οποία σε συνδυασμό με την ευρύτατη γκάμα προϊόντων της συνθέτουν τη βάση της επιτυχίας της.