Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Η Comap Hellas προσέφερε σε συνεργάτες της ένα ταξίδι σε 4 χώρες!

Η Comap Hellas προσέφερε σε συνεργάτες της ένα ταξίδι σε 4 χώρες!

Στα πλαίσια του προγράμματος επιβράβευσης των συνεργατών της, ΚΟΜΑΠ ΕΛΛΑΣ οργάνωσε ένα ταξίδι σε τέσσερις διάφορες χώρες tης Ευρώπης. Το ταξίδι κατέληγε στη διεθνή έκθεση ISH της Φανκφούρτης.
Από την Τρίτη 6 έως την Παρασκευή 9 Μαρτίου, το γκρουπ των 20 ατόμων (συνεργάτες της εταιρίας -κυρίως μηχανικοί- και συνοδοί της ΚΟΜΑΠ) ταξίδεψε στη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Γερμανία όπου και παραβρέθηκε στη διεθνή έκθεση ISH της Φρανκφούρτης!

Εκτός από τα κριτήρια αποδοτικότητας, οι συμμετέχοντες επιλέχθηκαν βάσει των ιδιαιτεροτήτων του προγράμματος το οποίο απευθυνόταν σε συγκεκριμένο κοινό: μηχανικούς ή εγκαταστάτες.
Το πρόγραμμα του ταξιδιού που είχε τόσο επιμορφωτικό όσο και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, περιείχε τις εξής επισκέψεις:
• Εργοστάσιο της COMAP στην πόλη Abbeville, Γαλλία.
• Θυγατρική Βελγίου, COMAP BELGIUM, Βρυξέλλες.
• Το σπίτι του Μέλλοντος («Living Tomorrow»), όπου όλες οι υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι κατασκευασμένες με προϊόντα COMAP, Άμστερνταμ – Ολλανδία.
• Εργοστάσιο της εταιρίας HEWING όπου κατασκευάζεται ο πολυστρωματικός σωλήνας της COMAP "MultiSKIN", Ochtrup – Γερμανία.
• Έκθεση ISH (η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση παγκοσμίως για θέματα τεχνολογίας κτιρίων και ενέργειας, ειδών θέρμανσης, κλιματισμού και εξαερισμού), Φρανκφούρτη – Γερμανία.
Το ενδιαφέρον πρόγραμμα και η άριστη οργάνωση του ταξιδιού της COMAP, άφησαν ενθουσιασμένους όλους τους συμμετέχοντες.
Για το ταξίδι αυτό, στελέχη της COMAP Hellas δήλωσαν:
«Είναι πεποίθησή μας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες ενδυναμώνουν ακόμη περισσότερο τις σχέσεις μας με τους συνεργάτες μας τους οποίους φροντίζουμε πάντα να ενημερώνουμε και να επιμορφώνουμε.
Πάνω απ’όλα όμως είναι μια ευκαιρία να τους ευχαριστήσουμε για την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην COMAP».