Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ειδών Υγιεινής » Νέα βραβευμένη σειρά ειδών υγιεινής «Moments» από την Ideal Standard

Νέα βραβευμένη σειρά ειδών υγιεινής «Moments» από την Ideal Standard

ideal1.jpg

ideal1.jpgTo design και η λειτουργικότητα στις καλύτερες στιγμές τους!
Υψηλό σχέδιασμό, λειτουργικότητα, εργονομία στο χώρο. Τι άλλο μπορεί να αναζητήσει κανείς για να ζήσει ιδιαίτερες στιγμές απόλαυσης στο μπάνιο του;
Η νέα σειρά της Ideal Standard "Moments" έρχεται να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο ότι για την κορυφαία εταιρία ειδών μπάνιου στον κόσμο, ο στόχος είναι η ανάπτυξη προϊόντων με προορισμό την απόλυτη ικανοποίηση του καταναλωτή. Η δημιουργία του προσωπικού του χώρου απόλαυσης και ευεξίας.
Με αυτό το σκεπτικό, η σειρά "Moments" αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για ένα ξεχωριστό μπάνιο που φέρει τη σφραγίδα του χρήστη του και εκφράζει τις επιθυμίες και την αισθητική του.
Δεν είναι τυχαίο που η σειρά "Moments" έχει βραβευτεί με το "iF Product Design Award 2007" για όλη τη γκάμα των προϊόντων της, με τα βραβεία σχεδιασμού "Red Dot 2005" – για τα είδη υγιεινής από πορσελάνη –  και "Design Plus 2005" για τον καθρέφτη με ενσωματωμένο φωτιστικό και εταζέρα. Όπως δηλώνουν οι ίδιοι οι σχεδιαστές της από το Artefakt Studio, ένα από τα στοιχεία  που τη διαφοροποιoύν, τη "Moments", είναι ότι «η σειρά προσαρμόζεται στην κεντρική ιδέα της Ideal Standard, όπου κάθε κομμάτι του μπάνιου έχει τη δική του ιδιαιτερότητα, και καθώς όλα συνδυάζονται αρμονικά, το μπάνιο αποκτά τη δική του προσωπικότητα».
Η συνολική εικόνα της σειράς "Moments", αποπνέει μια αίσθηση απέριττης πολυτέλειας, καθώς τα απλά γεωμετρικά σχήματα και οι ελαφρές καμπύλες που χαρακτηρίζουν τόσο τα είδη υγιεινής, τις μπανιέρες και τα έπιπλα μπάνιου, όσο και τις μπαταρίες, αποτελούν μια όαση οπτικής χαλάρωσης. Η πλαστικότητα και η αρμονία στις γραμμές της, χαρίζουν "αέρα" στο χώρο και θα σας επιτρέψουν να προσδώσετε το προσωπικό σας στυλ. Σχεδιαστικές καινοτομίες, όπως ο εσωτερικός φωτισμός στην επένδυση της μπανιέρας, θα σας προκαλέσουν να τολμήσετε την πλήρη διαφοροποίηση στο μπάνιο σας.
Πίσω από τον προχωρημένο σχεδιασμό, κρύβεται ένας ολόκληρος κόσμος τεχνολογίας και εργονομικών λύσεων που προσφέρει η απαράμιλλη τεχνογνωσία και εγγύηση ποιότητας της Ideal Standard:
Η αναμικτική μπαταρία της μπανιέρας, με το αναδιπλούμενο ρουξούνι, το οποίο λειτουργεί και ως διανομέας της παροχής νερού, θα σας εξασφαλίσει επιπλέον χώρο και άνεση στις κινήσεις σας. Οι νιπτήρες με το ειδικό σύστημα Idealflow κρυφής υπερχείλισης του νερού, αποκτούν βελτιωμένη αισθητική, αφού δεν υπάρχει εμφανής οπή υπερχείλισης στην πορσελάνινη επιφάνειά τους. Θερμαντικά στοιχεία με ενσωματωμένες πετσετοθήκες και έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι στα έπιπλα μπάνιου της σειράς,  εναρμονίζονται απόλυτα με το σχεδιαστικό concept, και σας απαλλάσουν από το άγχος του χώρου, ενώ προσθέτουν αίσθηση πολυτέλειας στο μπάνιο σας.
Από πλευράς πληρότητας προϊόντων και εναλλακτικών συνδυασμών, θα ανακαλύψετε ότι στη σειρά "Moments" δεν υπάρχει κανένα κενό: Τα είδη υγιεινής από πορσελάνη, διατίθενται σε όλους τους τύπους – κρεμαστά, ή επιδαπέδια. Οι νιπτήρες σε πολλά διαφορετικά μεγέθη και εναλλακτικούς τρόπους εφαρμογής, ενώ η μπανιέρα της σειράς μπορεί να πάρει την μορφή που ταιριάζει στον χώρο σας: Ελεύθερης τοποθέτησης ή εντοιχισμένη συνδυάζεται εναλλακτικά, με ακρυλικά λευκά panels, με φωτιζόμενη μπροστινή ποδιά ή, με ξύλινη διακοσμητική πλευρική επένδυση, στην οποία κρύβεται ένας ευρύχωρος αποθηκευτικός χώρος.
Τα έπιπλα μπάνιου της σειράς "Moments" είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας αυθεντικό λουστραρισμένο ξύλο σε δρύινο χρώμα ή σε λευκή  λάκα με πρόσοψη από αμμοβολημένο κρύσταλλο και οδηγούς soft closing για …..αθόρυβο κλείσιμο! 
Μεγάλη είναι η ποικιλία μπαταριών, οι οποίες συνδυάζουν το προχωρημένο design με τη λειτουργικότητα και ασφάλεια στη χρήση.  Από τη σειρά δεν λείπει η ομώνυμη επίτοιχη στήλη ντους υδρομασάζ, για καθημερινή αίσθηση ευεξίας στο σπίτι.
Τη νέα, πολυβραβευμένη σειρά "Moments" της Ideal Standard μπορείτε να δείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, καθώς  και στην Έκθεση της εταιρίας για το κοινό :
• Ideal Standard ΑΕΒΕ, Λ. Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, Αθήνα ΤΚ.154 51, τηλ. 210 6790 880- 2.