Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Σεμινάρια » Grundfos: Σεμινάριο στη Μυτιλήνη και παρουσίαση προϊόντων στην Κω

Grundfos: Σεμινάριο στη Μυτιλήνη και παρουσίαση προϊόντων στην Κω

Άλλο ένα πετυχημένο σεμινάριο Grundfos πραγματοποιήθηκε, αυτή τη φορά, στη Μυτιλήνη σε συνεργασία με την εταιρία ειδών θέρμανσης και άρδευσης-ύδρευσης ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ και τον Σύνδεσμο Υδραυλικών Μυτιλήνης σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ τον περασμένο Ιούλιο.

Στο σεμινάριο που είχε  θέμα "τεχνικές συμβουλές για εγκαταστάσεις θέρμανσης, κρύου νερού και λυμάτων" έγινε σύντομη εταιρική παρουσίαση, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα πλεονεκτήματα των προϊόντων Grundfos και δόθησαν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές πάνω σε  τεχνικά θέματα που απασχολούν του επαγγελματίες. Μετά το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό δώρο ενώ η βραδιά έκλεισε με πλούσιο μπουφέ σε αίθουσα του ξενοδοχείου.

Παρουσίαση προϊόντων στην Κω

Τον περασμένο Ιούνιο, η εταιρία Grundfos πραγματοποίησε προϊοντική παρουσίαση στο κατάστημα υδραυλικών και ειδών θέρμανσης Τσολάκης στην Κω, σε συνεργασία με τον τοπικό Συνεταιρισμό Υδραυλικών.
Οι εγκαταστάτες υδραυλικοί αλλά και οι μηχανικοί του νησιού είχαν τη ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα των προϊόντων Grundfos και ειδικότερα για τους κυκλοφορητές (Νο 1 κυκλοφορητής στον κόσμο), τις αντλίες κρύου νερού υψηλής ποιότητας και τις αντλίες αποστράγγισης και λυμάτων.
Ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της θέρμανσης δόθηκε στους ηλεκτρονικούς κυκλοφορητές νέας γενιάς Grundfos Alpha Pro και MAGNA. Οι κυκλοφορητές αυτοί χαρακτηρίζονται από σημαντικά μειωμένη κατανάλωση ρεύματος λόγω της προηγμένης τεχνολογίας του κινητήρα τους αλλά και της ικανότητάς τους να προσαρμόζονται στην εκάστοτε ζήτηση.
Ειδικότερα η σειρά MAGNA έχει τη δυνατότητα τελείως αυτόματης προσαρμογής που σημαίνει ότι είναι ιδιαίτερα απλοί και εύκολοι στην εγκατάσταση αφού ρυθμίζονται από μόνοι τους.
Όσον αφορά τα προϊόντα κρύου νερού, παρουσιάστηκε η νέα γενιά του περίφημου και βολικού οικιακού πιεστικού MQ μαζί με τις καθιερωμένες οικιακές πολυβάθμιες ανοξείδωτες αντλίες CH και CHV.
Στον τομέα αποστράγγισης και λυμάτων παρουσιάστηκε η νέα σειρά UNILIFT που περιλαμβάνει από απλές αντλίες για την αποστράγγιση ενός υπογείου, μιας ράμπας κλπ. μέχρι αντλίες για οικιακά λύματα με ή χωρίς κοπτήρες.
Ιδιαίτερο επίσης ενδιαφέρον είχε για τους εγκαταστάτες αλλά και για τους μηχανικούς η σειρά «SO-LOLIFT» που προσφέρει ευέλικτες και έξυπνες λύσεις σε καθημερινά προβλήματα με δύσκολες διελεύσεις-αποχετεύσεις με την πληθώρα παραλλαγών που διαθέτει.