ΓΕΝΕΜ: 45 χρόνια εξειδίκευσης στους ταχυθερμαντήρες

Η ΓΕΝΕΜ, με παρουσία στην Ελλάδα από το 1975, είναι μία εταιρεία με εξειδίκευση στους ηλεκτρικούς ταχυθερμαντήρες. Με 200 διαφορετικά μοντέλα, την μεγαλύτερη γκάμα στην αγορά, με υψηλή ποιότητα και προδιαγραφές (αγγλικές ή γερμανικές), προσφέρει στον πελάτη σιγουριά και την δυνατότητα να επιλέξει ακριβώς το προϊόν που απαντά στις ανάγκες του.

Τα προϊόντα είναι ευρωπαϊκής κατασκευής (εργοστάσια Clage, Triton, Zanker, Wijas, Kospel), με κορυφαία ενεργειακή κλάση Α, και, σε ορισμένα μοντέλα, μεγάλες εγγυήσεις από 5 έως 10 έτη. Η εταιρεία πιστεύει πως το πραγματικό πρόσωπο της εταιρείας, φαίνεται μετά την πώληση, (after sales service). Για το λόγο αυτό, το τεχνικό τμήμα της αποτελείται από ειδικευμένο προσωπικό για τοποθετήσεις και service, καθώς και τεχνικές πληροφορίες, ενώ υπάρχει διαθεσιμότητα ανταλλακτικών ακόμα και για μοντέλα 30-40 ετών.
Η ΓΕΝΕΜ είναι υπερήφανη που απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ελληνικής αγοράς, πράγμα καθόλου τυχαίο αφού:
• Έχει στο ενεργητικό της 45 χρόνια κορυφαίας ποιότητας προϊόντων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.
• Προσφέρει λύσεις σε προβλήματα ζεστού νερού, θέρμανσης χώρου (θερμοπομποί και ηλεκτρικοί λέβητες) και ποιότητας νερού, για οικιακές ή επαγγελματικές εφαρμογές με επαγγελματικά αποτελέσματα!
• Διαθέτει ποιοτικές συσκευές για μεγάλες απαιτήσεις, μεγάλα ή μικρά projects, για δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους, για μονοκατοικίες, βίλες, μικρές κατοικίες, διαμερίσματα, εξοχικά και για πλήθος άλλων εφαρμογών.
• Οι ταχυθερμαντήρες της εξοικονομούν ενέργεια και προσφέρουν:
– Εξοικονόμηση ρέυματος 60-87%. Ζεσταίνεται μόνο η ποσότητα νερού που θα χρησιμοποιηθεί
– Εξοικονόμηση νερού 60-80%. Μικρή απόσταση από το σημείο της χρήσης.
– Εξοικονόμηση χρόνου. Ζεστό νερό σε 7 δευτερόλεπτα, χωρίς καμία αναμονή και χωρίς να τελειώνει ποτέ!
– Εξοικονόμηση χώρου 95%. Πολύ μικρό μέγεθος.
Επιπλέον: Απόσβεση δαπάνης αγοράς σε ελάχιστο διάστημα, απόλαυση των πλεονεκτημάτων τους για πάντα. Εύκολη τοποθέτηση, μηδενική συντήρηση: Τέρμα οι πλημμύρες με τους θερμοσίφωνες! Ο κλασικός θερμοσίφωνας 80 λίτρων με την δαπανηρή ενεργειακή κλάση D, θα πρέπει πλέον να αφήνει τους σύγχρονους τεχνικούς και επαγγελματίες, αδιάφορους…