Δοκτόρης Αθανάσιος Α.Ε: Αποκλειστική συνεργασία με το ισπανικό εργοστάσιο COELBO

Η εταιρεία Δοκτόρης Αθανάσιος Α.Ε. με χαρά ανακοινώνει την αποκλειστική συνεργασία της με το ισπανικό εργοστάσιο COELBO στους αυτοματισμούς για αντλίες, συσκευές προστασίας αντλιών και πιεζοστάτες.


Το εργοστάσιο COELBO ιδρύθηκε το 1988, με στόχο τη δημιουργία προϊόντων τεχνολογικά προηγμένων για τον έλεγχο και την ορθή λειτουργία αντλιών νερού. Μέσα από μια συνεχή τεχνολογική εξέλιξη, η COELBO έχει αναπτύξει προϊόντα για την αυτοματοποίηση, τον έλεγχο και την προστασία αντλιών, τα οποία κατασκευάζονται σύμφωνα με όλους τους ευρωπαϊκούς κανόνες ασφαλείας. Διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων, κατάλληλα για οικιακή και επαγγελματική χρήση, από απλούς μηχανικούς πιεζοστάτες έως αυτοματισμούς αντλιών inverter.


Οι συνεχείς προσπάθειες της εταιρείας στον τομέα της έρευνας και τεχνολογίας, έχουν ως αποτέλεσμα την απόκτηση διεθνών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Με μια επιχειρηματική φιλοσοφία βασισμένη στη σταθερή τεχνολογική έρευνα, τον καινοτόμο σχεδιασμό, την αξιοπιστία του προϊόντος, την αυστηρότητα στον έλεγχο ποιότητας και τις συνεχείς επενδύσεις σε παραγωγικές διαδικασίες και εμπορική σοβαρότητα, η COELBO και τα προϊόντα της, απολαμβάνουν διεθνή αναγνώριση και κύρος.