Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » «Φλόγα»: Γενική συνέλευση και σεμινάρια

«Φλόγα»: Γενική συνέλευση και σεμινάρια

Στις αρχές του Απριλίου που μας πέρασε, πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα η γενική συνέλευση του Συνδέσμου συντηρητών και εγκαταστατών καυστήρων Ηπείρου και Κέρκυρας «Η Φλόγα». Σε δελτίο τύπου του Συνδέσμου, αναφέρεται:


«Στις 2 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του σωματείου στα Ιωάννινα με τη συμμετοχή 24 μελών του. Ακολούθησε γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής. Ο πρόεδρος του σωματείου, Δημήτρης Φάφας, παρουσίασε τον διοικητικό απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε. Στη συνέχεια υπήρξε συζήτηση για διάφορα θέματα που αφορούν τον Κλάδο και κατόπιν έγινε ενημέρωση για συμμετοχή σε σεμινάρια πάνω σε καυστήρες συμπύκνωσης αερίου σε συνεργασία με τις εταιρείες:
Θερμογκάζ, επίσημο εισαγωγέα της Vaillant, Multibeton για τους λέβητες Vissman και Thermovent για τους λέβητες Biasi, στις 27 και 28 Απριλίου 2023 στην Αθήνα.


Τέλος ο ταμίας Ιωάννης Κατσούπης παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό του έτους που πέρασε, ο οποίος και εγκρίθηκε ομόφωνα.
Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία. Ευχαριστούμε τις εταιρείες Θερμογκαζ, Multibeton και Thermovent για την φιλοξενία μας στις εγκαταστάσεις τους.
Ο πρόεδρος, Δημήτριος Φάφας
Ο γραμματέας, Δημήτρης Τσίνης».

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σωματεία