Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Ετήσια τακτική συνέλευση του Συνδέσμου Θεσσαλίας «Η Θέρμανση»

Ετήσια τακτική συνέλευση του Συνδέσμου Θεσσαλίας «Η Θέρμανση»

Ο Σύνδεσμος επαγγελματιών τεχνικών εγκαταστάσεων καύσης Θεσσαλίας «Η Θέρμανση» πραγματοποίησε την ετήσια τακτική γενική συνέλευσή του για πρώτη φορά στα γραφεία του στη Λάρισα, στο ισόγειο της οδού Μιαούλη 79. Σε δελτίο τύπου του Συνδέσμου, αναφέρεται:
«Την Τρίτη 09 Μαΐου 2023 έγινε με επιτυχία η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου επαγγελματιών τεχνικών εγκαταστάσεων καύσης Θεσσαλίας, στα γραφεία μας στην Λάρισα. Στη συνέλευση έγιναν οι απολογισμοί του έτους και παρθήκαν αρκετές αποφάσεις για την ανάπτυξη και διασφάλιση του επαγγέλματος του εγκαταστάτη καύσης.


Αναπτύχθηκαν μια σειρά από θέματα που αφορούν τον Κλάδο και τον Σύνδεσμο αλλά και την λειτουργία της πανελλήνιας Ομοσπονδίας. Το «παρών» έδωσαν συνάδελφοι από Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Ελασσόνα και Καλαμπάκα. Μετά το τέλος της διαδικασίας, κληρώθηκαν δώρα στους συναδέλφους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις εταιρείες – χορηγούς μας Κοσμάρκο Ελλάς ΑΕ, Gas Parts O.E., Caloria ABEE, Technogas – Μαργαριτόπουλος – Στεργίου Ο.Ε., Υδροδομή ΑΕ και Εξαρχόπουλος energy systems για τα ωραία δώρα που προσέφεραν. Τα μέλη μας γευμάτισαν σε παραδοσιακή ταβέρνα με άφθονο κρασί και φαγητό και ανανεώσαμε τα ραντεβού μας στα προγραμματισμένα σεμινάρια μέσα στο καλοκαίρι. Σας ευχαριστούμε όλους που έρχεστε στις δράσεις του Συνδέσμου».

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, συμπληρώνει:
«Πέρα από την γενική συνέλευση, θα ήθελα να δηλώσω ότι ο Σύνδεσμος βρίσκεται ενεργός τον τελευταίο χρόνο μετά τις εκλογές.
Αυτό αποδεικνύεται από μια σειρά ενεργειών όπως η εκκαθάριση μελών, το ηλεκτρονικό μητρώο, η κατασκευή του νέου site που ετοιμάζεται, όπως και η εγγραφή νέων μελών. Υπάρχει μια σύμπνοια με τους άλλους συνδέσμους και την Ομοσπονδία και αυτό μόνο σε καλό μπορεί να οδηγήσει τον Κλάδο αλλά θα είναι εξίσου ωφέλιμο και για τους καταναλωτές. Ο Σύνδεσμος στέκεται υπεύθυνα απέναντι στο καταναλωτικό κοινό και προσπαθούμε με σεμινάρια και συνελεύσεις να κρατάμε τα μέλη μας ενήμερα.
Ευχαριστούμε και όλους τους φορείς και εσάς σαν περιοδικό, που μέσα από τις σελίδες σας προσπαθείτε να αναδείξετε τα προβλήματα και συμβάλλετε στην βελτίωση του επαγγέλματός μας.
Ευχαριστώ,
Ο πρόεδρος, Ευθύμης Τοσιούδης».

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σωματεία