Αρχική » Επικαιρότητα » Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Διαγωνισμός της ΧΑΛΚΟΡ «Εγκαταστάτης της Χρονιάς»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Διαγωνισμός της ΧΑΛΚΟΡ «Εγκαταστάτης της Χρονιάς»

Με την παράδοση των δώρων στους νικητές, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πανελλήνιος διαδικτυακός διαγωνισμός «Εγκαταστάτης της Χρονιάς» που διοργάνωσε η ΧΑΛΚΟΡ, Τομέας Διέλασης Χαλκού και Κραμάτων της ElvalHalcor A.E.
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στα γραφεία της ΧΑΛΚΟΡ, οι πέντε μεγάλοι νικητές παρέλαβαν τα δώρα τους.


Συγκεκριμένα, οι πρώτοι νικητές κ.κ. Παναγιώτης Γκαμπέσης και Μιλτιάδης Ζιώγκας (υδραυλικοί), κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο, ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο CITROËN BERLINGO VAN 1.5 BlueHDI 100HP, έκδοση Live, λευκού χρώματος, με εξοπλισμό επαγγελματικών ραφιών.


Οι νικητές των επόμενων τριών βραβείων:
– Θερμοϋδραυλικών κ. Νικόλαος Ξυνός
– Κλιματισμού κ.κ. Θωμάς Τζιδημόπουλος και Βασίλειος Γιαννιός
– Φυσικού Αερίου κ. Δημήτριος Σπαθάρος (όλοι υδραυλικοί),
κέρδισαν από ένα iPhone, ενώ ο νικητής του βραβείου Καινοτόμου Μελέτης κ. Αναστάσιος Στάθης (μηχανολόγος μηχανικός), κέρδισε ένα laptop LENOVO YOGA 14’’.Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σε ιστότοπο που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της ενέργειας και όσοι έλαβαν μέρος έπρεπε να καταθέσουν το έργο τους με εγκατάσταση που πραγματοποίησαν ή ολοκλήρωσαν στο χρονικό διάστημα που όριζαν οι όροι του διαγωνισμού.
Η ΧΑΛΚΟΡ ευχαριστεί θερμά όλους, ανεξαιρέτως, τους εγκαταστάτες για τη συμμετοχή τους και τους διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά τους, προσφέροντάς τους αξιόπιστες λύσεις υψηλότατων προδιαγραφών.