Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Έφτασε στην Ηλεία η ενίσχυση των συνδέσμων για τους πυρόπληκτους

Έφτασε στην Ηλεία η ενίσχυση των συνδέσμων για τους πυρόπληκτους

ileia voitheia.jpg

Με δελτίο τύπου, ο Σύνδεσμος Ηλείας μας ενημερώνει για την οικονομική ενίσχυση των πυροπλήκτων συναδέλφων του νομού, από τα χρήματα που συνεισέφεραν οι σύνδεσμοι, μετά τη σχετική πρωτοβουλία της ΟΒΥΕ.
Επίσης, για το τεχνικό σεμινάριο που διοργάνωσε με την εταιρία SATURN.
Συγκεκριμένα:

«Στις 15/10/08, μετά από ένα χρόνο, παρεδόθησαν τα χρήματα στους συναδέλφους πυροπαθείς του νομού Ηλείας από την οικονομική ενίσχυση των συνδέσμων της χώρας.

ileia voitheia.jpg
Οι πυρόπληκτοι συνάδελφοι που πήραν την οικονομική βοήθεια με τον γενικό
γραμματέα της ΟΒΥΕ Γιώργο Κωνσταντέλλο, τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα του Συνδέσμου
Ηλείας Κώστα Αθανασόπουλο και Γιώργο Κουρμπανά

Παρουσία του γενικού γραμματέα της ΟΒΥΕ Γιώργου Κωνσταντέλου και του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ηλείας, παραδόθηκαν τελικά τα χρήματα που είχαν στείλει στην ΟΒΥΕ για την οικονομική ενίσχυση οι σύνδεσμοι της χώρας. Μετά από πολλές συνεδριάσεις και αποφάσεις που είχε πάρει το Δ.Σ. της ΟΒΥΕ, ένα μέρος των χρημάτων που είχαν συγκεντρωθεί, δόθηκαν στον πρόεδρο του Συνδέσμου Μεσσηνίας για να τα διαθέσει στους συναδέλφους. Το άλλο μέρος των χρημάτων, παρουσία του γενικού γραμματέα της ΟΒΥΕ παραδόθηκαν στους συναδέλφους της Ηλείας που είχαν πληγεί από τις καταστροφικές φωτιές του Αυγούστου  του 2007. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου και οι συνάδελφοι ευχαριστούν τους συνδέσμους και τους συναδέλφους όλης της χώρας για την οικονομική ενίσχυση που τους προσέφεραν και τους εύχονται υγεία και οικογενειακή ευτυχία και να μην ζήσει κανείς αυτό που πέρασαν αυτοί με την πύρινη λαίλαπα να καίει τους πάντες και τα πάντα».

ileiasaturn 2.jpgΣεμινάριο με Saturn

Ο Σύνδεσμος, σε συνεργασία με την εταιρία Saturn πραγματοποίησε τεχνικό σεμινάριο για τις λύσεις που προσφέρουν τα προϊόντα της.
Ο κύριος Χρήστος Κουκουβίνος, μηχανολόγος και υπεύθυνος πωλήσεων της Saturn, ήταν ο βασικός εισηγητής πάνω στις ανοξείδωτες και χαλύβδινες μονάδες πετρελαίου, στους λέβητες συμπύκνωσης, αερολέβητες, επιτοίχιο ηλεκτρικό λέβητα, Fan Coil κ.λπ.
Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους συναδέλφους οι οποίοι πήραν όλες τις απαντήσεις.
Μετά το τέλος του σεμιναρίου, ακολούθησε μπουφές.