Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Εργαλείων » 80 χρόνια ηλεκτρικά εργαλεία Bosch με καινοτομίες για επαγγελματίες

80 χρόνια ηλεκτρικά εργαλεία Bosch με καινοτομίες για επαγγελματίες

boschpt-14399.jpg

Ο Robert Bosch παρουσίασε το 1928 την κουρευτική μηχανή για μαλλιά ‘‘Forfex’’ με κινητήρα ενσωματωμένο στην χειρολαβή, η οποία αποτέλεσε στη συνέχεια τη βάση για το σχεδιασμό των ηλεκτρικών εργαλείων. 
Έτσι έγινε η αρχή μιας πετυχημένης ιστορίας. Εν τω μεταξύ η Bosch χρόνο με τον χρόνο λανσάρει 100 περίπου νέα προϊόντα στην αγορά. Ένα παράδειγμα είναι το 36- Volt περιστροφικό πιστολέτο GBH 36V- LI  με μπαταρία ιόντων λιθίου που προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες με  το πιο δυνατό 2κιλο περιστροφικό πιστολέτο. 
boschpt-14399.jpgΆλλα νέα εργαλεία που παρουσίασε πρόσφατα η Bosch είναι:
• Το 2κιλο περιστροφικό πιστολέτο με ενσωματωμένη αναρρόφηση σκόνης GBH 2-23 REA Professional
Το νέο πιστολέτο GBH 2-23 REA Professional, με την ενσωματωμένη αναρρόφηση σκόνης, βάζει τέλος στις βαριές και δύσχρηστες λύσεις για την αναρρόφηση της σκόνης. Το πιστολέτο αυτό, με τη συμπαγή κατασκευή του, είναι το πρώτο στην αγορά που συνδυάζει υψηλή απόδοση τρυπήματος και αναρρόφηση σκόνης. Αποτελεί την ιδανική λύση για όλους τους επαγγελματίες για τρύπημα σε εσωτερικούς χώρους χωρίς σκόνη.
Ο μηχανισμός  αναρρόφησης της σκόνης συνδέεται και αποσυνδέεται πολύ εύκολα.  Έτσι το πιστολέτο GBH 2-23 REA Professional μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε συμπαγές περιστροφικό πιστολέτο, χωρίς αναρρόφηση σκόνης, σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα.
Η απόδοση τρυπήματος του GBH 2-23 REA Professional ανταποκρίνεται σε αυτή του GBH 2-23 RE Professional, με μέγιστη διάμετρο τρυπήματος σε μπετόν 23 mm. Έχει κρουστική ισχύ 2.5 Joules και ονομαστική ισχύ 710 Watt.
• Έκκεντρο τριβείο χούφτας GEX 125-1 AE Professional για τον επαγγελματία
Ιδανικός σχεδιασμός για μεγάλο εύρος εφαρμογών καθώς διαθέτει πολλές θέσεις λαβής, με μαλακή επιφάνεια σε τρία εργονομικά σημεία πιασίματος, ελάχιστους κραδασμούς, μικρό βάρος και ενσωματωμένη συσκευή αναρρόφησης σκόνης με μικροφίλτρο. Αυτά αποτελούν και τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του νέου καινοτόμου επαγγελματικού έκκεντρου τριβείου GEX 125-1 AE Professional της Bosch. 
Βραβείο συσκευασίας
Το τμήμα Ηλεκτρικών Εργαλείων της Bosch είναι ένας από τους νικητές των «Βραβείων Συσκευασίας 2007» της Γερμανίας. Η βράβευση έγινε για την σειρά εξαρτημάτων σε κασετίνα X-Line, μια καινοτομία στη συσκευασία εξαρτημάτων των ηλεκτρικών εργαλείων. Η Bosch προσφέρει την σειρά Χ, σε διάφορα σετ εξαρτημάτων, τα οποία απευθύνονται σε ερασιτέχνες.