Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ειδών Υγιεινής » Bahama New Collection: Η κορυφαία σειρά της Ideal Standard ξεπερνά τον εαυτό της

Bahama New Collection: Η κορυφαία σειρά της Ideal Standard ξεπερνά τον εαυτό της

ideal bahama3.jpg

Επιτυχία εγγεγραμμένη στο DNA!
Ο πήχυς ήταν ψηλά, αφού η σειρά Bahama αποτελεί για πάνω από 20 χρόνια τo πιο επιτυχημένo μοντέλο ειδών μπάνιου στην Ελλάδα!  Έτοιμη να γράψει τη δική της ιστορία, η  Bahama New, δίνει τώρα μια άλλη κατεύθυνση στην αισθητική του μπάνιου,  σύγχρονη, και ολοκληρωμένη σχεδιαστικά σε ότι αφορά το χώρο καθημερινής περιποίησης και ευεξίας. Προϊόντα πορσελάνης, έπιπλα μπάνιου, μπανιέρες απλές & υδρομασάζ με απαλές γραμμές, πλούσιες χρωματικές επιλογές και νέα υλικά. Τα στοιχεία της σειράς ποντάρουν στο στιλ προσφέροντας στον προσωπικό σας χώρο την κομψότητα που του αξίζει… και σε ελκυστική τιμή!
ideal bahama3.jpgΟ διάσημος designer και Διευθυντής Σχεδιασμού της Ideal Standard, Robin Levien υπογράφει την δημιουργία των προϊόντων πορσελάνης  Bahama New και επιβεβαιώνει το ταλέντο του : "Η μεγαλύτερη πρόκληση για έναν σχεδιαστή είναι να δημιουργεί προτάσεις και λύσεις που θα γίνουν αποδεκτές από το κοινό. Ακόμα μεγαλύτερη η πρόκληση όταν μιλάμε για την εξέλιξη ενός ήδη επιτυχημένου ονόματος όπως είναι το Bahama"  δηλώνει ο  γνωστός βρετανός σχεδιαστής και μέλος του συμβουλίου του Loyal College of Art του Λονδίνου. "Πιστεύω στο σύγχρονο – κλασικό σχεδιασμό. Με ενδιαφέρει να σχεδιάζω προϊόντα μοντέρνα, πάντοτε οικεία και όχι επιθετικά. Προϊόντα που εντάσσονται στο χώρο και γίνονται ένα μ’ αυτόν".
Η απαράμιλλη ποιότητα και ο σχεδιασμός των προϊόντων Ideal Standard δίνουν  το πλεονέκτημα της διαχρονικής πρότασης, εύκολα προσαρμόσιμης σε κάθε περιβάλλον μπάνιου. Η συλλογή Bahama New προσφέρει μια πλούσια γκάμα επιλογών και εφαρμόζει καινοτομίες όπως το σύστημα soft closing στο κάθισμα της λεκάνης που  επιτρέπει το ελεγχόμενο κλείσιμο για μείωση του ήχου και μεγαλύτερη ασφάλεια.
Μεγάλη υπεροχή, τα έπιπλα μπάνιου της σειράς. Από την πλούσια παλέττα διαστάσεων, χρωμάτων και υλικών των επίπλων της σειράς θα δημιουργήσετε σίγουρα το αισθητικό αποτέλεσμα που σας αντιπροσωπεύει. Ανοιχτή ή σκουρόχρωμη δρυ αλλά και λαμπερές επιφάνειες από γυαλιστερή λάκα μαύρη, μπέζ ή λευκή για τους πιο τολμηρούς που ακολουθούν τα trends! Η συλλογή προτείνει επίσης εναλλακτικούς πάγκους από ξύλο, κρύσταλλο σε πολλές αποχρώσεις, ή συνθετικό υλικό. Στα highlights της σειράς, η απουσία λαβών στα ντουλάπια που αφήνει ελεύθερες τις λιτές γραμμές του σχεδιασμού. Με ένα απλό άγγιγμα, το σύστημα Soft-touch σας αποκαλύπτει μικρές χρηστικές λεπτομέρειες αποθήκευσης για κάθε σπίτι που τα θέλει όλα εν τάξη.
Επιλέξτε τις μπανιέρες Bahama New! Διαφορετικές επιλογές ορθογώνιου σχήματος ή ασύμμετρου, δίνουν τη δυνατότητα καλύτερης εκμετάλλευσης του χώρου σας.
Τα νέα συστήματα υδρομασάζ Hygiene Plus και Twin Plus, θα σας προσφέρουν την μέγιστη απόλαυση χαλάρωσης και ευεξίας. Συνδυάστε τις με τα υπόλοιπα προϊόντα της συλλογής, ειδών υγιεινής και επίπλων Bahama New, για ένα αισθητικά αρμονικό σύνολο στο μπάνιο σας ή κάντε τους δικούς σας mix & match συνδυασμούς με άλλα προϊόντα της Ideal Standard.
Τη σειρά Bahama New της Ideal Standard, θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας.
Σχετικά με την Ideal Standard International
Η Ideal Standard International, με έδρα στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο, είναι μία καθ’ ολοκληρία ιδιωτική εταιρία, που λειτουργεί ανεξάρτητα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, Αφρική και Άπω Ανατολή. Η εταιρία έχει επίσης παρουσία στη Κεντρική και Νότιο Αμερική, μέσω μιας κοινοπραξίας με το εμπορικό όνομα Incesa.  Με ολοκληρωμένες λύσεις μπάνιου ως βασικό της αντικείμενο, η εταιρία προσφέρει είδη υγιεινής από πορσελάνη, μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, μπανιέρες απλές ή υδρομασάζ, καμπίνες ντους και καμπίνες υδρομασάζ για οικιστικά, εμπορικά και δημόσια κτίρια. Τα προϊόντα της πωλούνται με τα πολύ ισχυρά εμπορικά σήματα Ideal Standard, Jado και American Standard (Ασία/Ειρηνικός και Incesa), καθώς και τις κορυφαίες τοπικές εμπορικές ονομασίες Incesa Standard (Incesa), Armitage Shanks (ΗΒ), Ceramica Dolomite (Ιταλία), Porcher (Γαλλία και Incesa) και Vidima (Ανατολική Ευρώπη).  Η εταιρία απασχολεί περίπου 18,000 άτομα και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες. Η Ideal Standard International διοικείται από Συμβούλιο Διευθυντών.
Ο κύριος μέτοχός της είναι η Bain Capital LLC.