Αρχική » Αφιερώματα » ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ MCE 2014 » XYLEM: Εντυπωσιακό περίπτερο και παρουσίαση νέων προϊόντων

XYLEM: Εντυπωσιακό περίπτερο και παρουσίαση νέων προϊόντων

efstratiadis-1

efstratiadis-1Με νέα εμφάνιση περιπτέρου και με πολλά νέα προϊόντα, πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της «Xylem» στην MCE 2014. Η πρωτοπόρος στις τεχνολογίες νερού, «Xylem», στην φετινή της παρουσία ανέδειξε τον Άνθρωπο ως τον απώτερο σκοπό όλων των ενεργειών και των ερευνών που διεξάγει. Εντός μιας καλαίσθητης κατασκευής – μικρογραφίας κτιρίου, η οποία εξέπεμπε συνεχώς τον κτύπο της ανθρώπινης καρδιάς, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα να δουν τα βασικά προϊόντα της εταιρίας και να κατανοήσουν με απλό τρόπο τον ρόλο που διαδραματίζει το κάθε ένα από αυτά στην καθημερινή μας ζωή.
Παράλληλα, σε άλλα σημεία του περιπτέρου, παρουσίασε πολλά γνώριμα αλλά και νέα προϊόντα που έχουν προγραμματιστεί για διάθεση εντός του έτους.
Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν:
1. Ο νέος φλαντζωτός ηλεκτρονικός κυκλοφορητής σύμφωνα με τις προδιαγραφές ErP 2015.
2. Μια νέα οικονομικότερη σειρά διδύμων πιεστικών συγκροτημάτων με inverter και κατακόρυφες ή οριζόντιες αντλίες, η οποία θα προστεθεί στις ήδη πετυχημένες σειρές GTKS και GHV.
3. Εξ’ ολοκλήρου νέα σειρά υποβρυχίων αντλιών λυμάτων για κτιριακές χρήσεις.
efstratiadis-2Εκτός των ανωτέρω η Xylem παρουσίασε ένα πρωτότυπο της νέας σειράς χυτοσιδηρών αντλιών κατά ΕΝ733 που σταδιακά θα αντικαταστήσουν όλη την γκάμα οριζόντιων και κατακόρυφων, μονοβάθμιων και πολυβάθμιων χυτοσιδηρών αντλιών της εταιρίας.
Από πλευράς υποστηρικτικών υπηρεσιών η «Xylem» παρουσίασε την τελευταία έκδοση της web εφαρμογής xylect.com μέσω της οποίας οι επαγγελματίες του χώρου μπορούν να πραγματοποιήσουν επιλογή προϊόντων καθώς και να βρουν τα σχετικά τεχνικά έντυπα ή σχέδια CAD.
Περισσότερες πληροφορίες για την Xylem και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, μπορείτε να βρείτε στο www.idator.gr, καθώς και στη σελίδα:
www.facebook.com/idatorsa του επίσημου διανομέα των περισσοτέρων brand της «Xylem», Υδάτωρ Α.Ε.