ΒΙΟΣΩΛ ΑΒΕ

Η εταιρία Βιοσώλ Α.Β.Ε έχοντας βαθύτατη γνώση και εμπειρία στο τομέα της θέρμανσης προτείνει από την ευρεία γκάμα της σε διακοσμητικά  θερμαντικά σώματα Runtal ,τους τύπους  της  σειράς Arteplano και Velum.
Μοναδικά στο είδος τους και με απίστευτη λειτουργικότητα, τα σώματα της σειράς Arteplano και Velum, παραμένουν σταθερή αναφορά στον τομέα τους καλύπτοντας και τα πιο απαιτητικά γούστα.
Το Arteplano είναι το αποτέλεσμα των νέων σχεδιαστικών εξελίξεων το οποίο είναι  «ντυμένο» σε αυτή την μονάδα με έναν δημιουργικό και ασυνήθιστο τρόπο.
Η βασική μονάδα η οποία καταφέρνει να εξασφαλίσει υψηλό τεχνολογικό  επίπεδο είναι κατασκευασμένη από σκληρό χάλυβα καλυμμένο με πιάτα  των 7 cm. Διατίθεται τόσο σε οριζόντια όσο και σε κάθετα μοντέλα.
Το Arteplano, ξεχωρίζει χάριν στη γραμμή του που θεωρείται το αποτέλεσμα της εφαρμογής των τελευταίων τεχνολογικών τεχνικών.
Κατά αυτό τον τρόπο το κάθε σώμα καταφέρνει να ταιριάξει όσο το δυνατόν καλύτερα στις θερμαντικές απαιτήσεις του συστήματος και να προσαρμοστεί  τέλεια στο χώρο όπου πρέπει να εγκατασταθεί.
Είτε πρόκειται για καινούργιο, είτε για ανακαινισμένο περιβάλλον, το θερμαντικό σώμα παραμένει οπτικά ελκυστικό και δυναμικό καταφέρνοντας να ανταποκρίνεται επάξια στις απαιτήσεις του κάθε χώρου.
Η σειρά Velum από την άλλη προβάλλει εκ πρώτης όψεως τα καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά της, υιοθετώντας την σύγχρονη αντίληψη που επικρατεί στα διακοσμητικά θερμαντικά σώματα: να είναι ένας συνδυασμός σχεδιαστικής κομψότητας και υψηλής τεχνολογίας .
Η  σύστασή τους  από αλουμίνιο  και χάλυβα  μαζί με τα επιχρωμιωμένα πλαστικά περιγράμματα, που αναπτύσσονται κατά μήκος και κάθετα σε ένα συναρτησιακό σχέδιο δίνει μορφή στη ζεστασιά, απαραίτητη για να θερμάνει τις εγκαταστάσεις.
Με το Velum ,η άνεση μίας εγκατάστασης επιτυγχάνεται με μια συνδυασμένη μέθοδο βασισμένη στον αέρα και σε ένα σύστημα ακτινοβολίας που κατευθύνει τη θερμότητα στους ανθρώπους, τα αντικείμενα, τις επιφάνειες, τα πατώματα και τους τοίχους σε ένα δωμάτιο.
Επομένως, στην εγκατάσταση η μέση θερμοκρασία μπορεί να χαμηλώσει ορισμένους βαθμούς, διατηρώντας ωστόσο την αντιληπτή αίσθηση της άνεσης , με βάση πάντα την εξοικονόμηση ενέργειας. Η ακτινοβολία θερμότητας συνδέεται στενά με τη μορφή και τα υλικά του θερμαντικού σώματος όπως είναι ο χάλυβας και το αλουμίνιο τα οποία επιτυγχάνουν άριστες θερμαντικές αποδόσεις .
Διατίθεται τόσο σε οριζόντια όσο και σε κάθετα μοντέλα.