Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » ΤÜV HELLAS: Εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 20 χρόνων δραστηριότητας στην Ελλάδα

ΤÜV HELLAS: Εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 20 χρόνων δραστηριότητας στην Ελλάδα

tuv.jpg

Η TÜV HELLAS, ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς επιθεώρησης και πιστοποίησης, πραγματοποίησε την Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου, στο Ξενοδοχείο HILTON ATHENS, την κεντρική εκδήλωση εορτασμού των 20 χρόνων δραστηριότητάς της στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις “Commitment to Quality” σε επιχειρήσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, που έχουν όλα αυτά τα χρόνια επίδείξει μέσα από τη δράση τους:
– Μακροχρόνια αφοσίωση σε θέματα επιθεώρησης υλικών, εξοπλισμού, κατασκευών, έργων καθώς και πιστοποίησης προϊόντων και συστημάτων διαχείρισης.
– Πρωτοποριακό αντικείμενο εργασιών σε συνδυασμό με επιθεώρηση – πιστοποίηση.
– Μακροχρόνια συνεργασία με το Φορέα TÜV HELLAS.

tuv.jpg

Οι Γ. Κεχριμπάρης – διευθύνων σύμβουλος της ΤÜV Hellas, V. Klosowski – μέλος του Δ.Σ. του ΤÜV Nord Group, Π. Δούκας – υφυπουργός εξωτερικών και Σ. Πελτέκης – γενικός διευθυντής της ΤÜV Hellas στην εκδήλωση στο ξενοδοχείο Hilton

 

 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Πέτρος Δούκας, ο οποίος απένειμε τις τιμητικές διακρίσεις καθώς και ο γενικός διευθυντής του TÜV NORD International και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του TÜV NORD Group κ. Volker Κlosowski. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν περισσότερα από εξακόσια ανώτατα στελέχη από όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας της χώρας.
Ο υφυπουργός κ. Πέτρος Δούκας στον χαιρετισμό του ανέφερε: «Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ στην TÜV HELLAS, για τη συμπλήρωση 20 χρόνων παρουσίας της στην Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικό για την οικονομία μας ότι πολλές επιχειρήσεις επιθυμούν την πιστοποίηση των υπηρεσιών τους, ως απόδειξη της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών τους, γιατί με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η ανταγωνιστικότητά τους και η θέση τους στο διεθνές οικονομικό γίγνεσθαι».
Ο διευθύνων σύμβουλος της TÜV HELLAS, κ. Γεώργιος Κεχριμπάρης στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων: «Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εταιρία μας, γιατί όλοι όσοι μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους εδώ και είκοσι χρόνια είναι εδώ σήμερα μαζί μας, δείχνοντας πως η σχέση μας δεν είναι μόνο επαγγελματική. Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε συνέχεια τις υπηρεσίες μας ώστε να συμβάλλουμε στο μέτρο που μας αναλογεί στη βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.
Ο γενικός διευθυντής της TÜV HELLAS κ. Σάββας Πελτέκης δήλωσε: «Αισθανόμαστε βαριά την ευθύνη να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πριν από είκοσι χρόνια τηρώντας απαρέγκλιτα τις αρχές και τη φιλοσοφία μας, που είναι αξιοπιστία, διαφάνεια και ποιότητα στις υπηρεσίες μας, συστηματική εκπαίδευση των επιθεωρητών μας καθώς και επέκταση σε νέους τομείς δραστηριότητας. Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων διαβεβαιώνουμε τους φίλους και συνεργάτες μας ότι έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον».
Η TÜV HELLAS στα είκοσι χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, πραγματοποιεί επιθεωρήσεις και χορηγεί πιστοποιητικά διαπιστευμένα από το γερμανικό και το Ελληνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (TGA και ΕΣΥΔ). Μέχρι σήμερα η παρουσία της στην Ελλάδα έχει συνδεθεί με ορισμένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής και κατασκευών όπως η επιθεώρηση του συστήματατος μεταφοράς του φυσικού αερίου υψηλής, μέσης και χαμηλής πίεσης (ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, ΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ), η επιθεώρηση των περισσότερων Ολυμπιακών Έργων (συμπεριλαμβανομένης της στέγης Calatrava στο Ο.Α.Κ.Α), η τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας – έργο πρωτοποριακό για την εποχή του – Κοζάνης, Αμύνταιου, Φλώρινας, Μεγαλόπολης και Σερρών,   το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», το Tram της Αθήνας, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης ενώ έχει απονείμει άνω των 5000 πιστοποιητικών διαχείρισης ποιότητας.
Οι εκδηλώσεις εορτασμού ολοκληρώθηκαν με την αντίστοιχη απονομή των τιμητικών διακρίσεων στη Θεσσαλονίκη, στις 07 Φεβρουαρίου, στο MAKEDONIA PALACE.