Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Ειδήσεις » Τον Οκτώβριο ολοκληρώνονται τα σεμινάρια του ΚΕΚ ΕΛΚΕΔΕ

Τον Οκτώβριο ολοκληρώνονται τα σεμινάρια του ΚΕΚ ΕΛΚΕΔΕ

Μέχρι στιγμής τα παρακολούθησαν 3.050 συνάδελφοι

Με επιστολή της προς τους συνδέσμους, η ΟΒΥΕ ενημερώνει για την εξέλιξη των σεμιναρίων στα αέρια καύσιμα από το ΚΕΚ ΕΛΚΕΔΕ, υπογραμμίζοντας ότι υπήρξαν διαβεβαιώσεις από την πλευρά του ΚΕΚ για τη διεξαγωγή σεμιναρίων σε Κάλυμνο και Σαντορίνη το Σεπτέμβριο. Η επιστολή που υπογράφεται από τον πρόεδρο Αριστοτέλη Παπακονδύλη και το γενικό γραμματέα Διονύση Σβορώνο, έχει ως εξής:

«Συνάδελφοι, Για την ΟΒΥΕ η μη αδρομερής ενημέρωση των μελών της είναι το σπουδαιότερο. Στα πλαίσια λοιπόν των λεπτομερών μας ενημερώσεων, σας γνωρίζουμε ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Αριστοτέλης Παπακονδύλης ζήτησε συνάντηση από τον κ. Γιακουμάκη – Διευθύνων σύμβουλο του ΚΕΚ ΕΛΚΕΔΕ. Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Ιουνίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΛΚΕΔΕ από τις 31/10/2005 που ξεκίνησαν τα σεμινάρια αερίων καυσίμων έχουν παρακολουθήσει 3.050 συνάδελφοί μας σε σύνολο 138 προγραμμάτων σε όλη την Ελλάδα.
Η Ομοσπονδία μας όμως είχε τονίσει εγγράφως στο ΕΛΚΕΔΕ να δοθεί προτεραιότητα στις ακριτικές περιοχές, κάτι που έχει γίνει, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας απαίτησε από τους ιθύνοντες του ΕΛΚΕΔΕ να γίνουν σύντομα σεμινάρια στην Κάλυμνο και στη Σαντορίνη. Η απάντηση του ΕΛΚΕΔΕ ήταν θετική και μάλιστα ο διευθυντής των προγραμμάτων κ. Κατσούλης τόνισε ότι ήδη έχουν προγραμματισθεί για Κάλυμνο και Σαντορίνη για το Σεπτέμβρη (λόγω τουριστικής κίνησης του καλοκαιρινούς μήνες). Επίσης ο πρόεδρος ζήτησε να συντομεύσουν οι διαδικασίες σε σχέση με την έκδοση βεβαιώσεων. Πάνω στο ζήτημα αυτό σας επισημαίνουμε ότι για να εκδοθεί μία βεβαίωση θα πρέπει να έχετε στείλει τα σωστά δικαιολογητικά.
Τα προγράμματα τον Οκτώβρη τελειώνουν όσοι λοιπόν δεν έχετε κάνει σεμινάρια να το δηλώσετε άμεσα σε εμάς και στο ΕΛΚΕΔΕ. Μπορεί κάποια προβλήματα να υπήρξαν, δεν μπορούμε όμως να μην αναγνωρίσουμε ότι το ΚΕΚ ΕΛΚΕΔΕ έβγαλε εις πέρας ένα τεράστιο πρόγραμμα χωρίς καμία επιβάρυνση στους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα».