Αρχική » Επικαιρότητα » «Τηλεσαφάρι» ενημέρωσης από την ΟΒΥΕ

«Τηλεσαφάρι» ενημέρωσης από την ΟΒΥΕ

Άριστο, ενωτικό, ουσιαστικό και εποικοδομητικό το κλίμα στη Τρίτη τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε και διεξήγαγε την Πέμπτη, 4 Απριλίου 2021 το Δ.Σ., της ΟΒΥΕ, με συνδέσμους και συναδέλφους από την Αττική, την Πελοπόννησο και τα ιόνια νησιά.
Η συμμετοχή των συναδέλφων – προέδρων και εκπροσώπων συνδέσμων υπήρξε μεγάλη, αλλά και ουσιαστική,  γεγονός που επαληθεύεται από την  διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συναδέλφων για 4 -και πλέον – ώρες. Ειδικότερα, ξεκίνησε στις 6 και έληξε στις 10.15 μμ .
Πρόεδροι και εκπρόσωποι των συνδέσμων Αθηνών, Πειραιά, Κορινθίας, Αχαΐας (Πάτρα, Αίγιο), Ηλείας (Πύργος, Αμαλιάδα), Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Κέρκυρας, αλλά και πολλοί συνάδελφοι, συμμετείχαν με ουσιαστικές τοποθετήσεις και προτάσεις.


Ολοκληρώνοντας, αξίζει να υπογραμμιστεί ότι τόσο ο πρόεδρος Δημήτρης Βαργιάμης, όσο και μέλη του προεδρείου και του ΔΣ της ΟΒΥΕ, ενημέρωσαν τους συναδέλφους και τοποθετήθηκαν όσον αφορά στις τρέχουσες εξελίξεις και τα κλαδικά θέματα.
Η τηλεδιάσκεψη ολοκληρώθηκε από τον πρόεδρο της ΟΒΥΕ, ο οποίος απήντησε σε όλα τα ερωτήματα που έθεσαν οι συνάδελφοι κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων τους.
Το ραντεβού της ΟΒΥΕ θα συνεχιστεί με την 4η τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη 8 Απριλίου 0221 και ώρα 18.00 με συνδέσμους & συναδέλφους από την Κρήτη, τα δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, και τα νησιά του βορείου Αιγαίου.

«Η ισχύς εν τη ενώσει»!

Από το γραφείο τύπου της Ομοσπονδίας