Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Συνεχίζει την επιμορφωτική του δράση ο «Προμηθέας»

Συνεχίζει την επιμορφωτική του δράση ο «Προμηθέας»

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Καύσης Βορείου Ελλάδας συνέχισε, και τον Ιούνιο που μας πέρασε, το επιμορφωτικό του έργο προς τους συναδέλφους, με τη διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου. Σε ενημερωτικό δελτίο που μας έστειλε, αναφέρεται:

Λέβητες Rinnai
«Αυτό το μήνα, επόμενο στη σειρά ήταν σεμινάριο για εκπαίδευση των συναδέλφων πάνω στη λειτουργία και εγκατάσταση των λεβήτων της εταιρείας Rinnai. Για πρώτη φορά, εκπρόσωπος από την Άπω Ανατολή – και πιο συγκεκριμένα από την Ιαπωνία, φιλοξενήθηκε στα γραφεία μας στο σεμινάριο της Τέταρτης 14 Ιουνίου 2023.
Το σεμινάριο παρουσίασε ο, από την Αθήνα ερχόμενος, κ. Μέμος Λεφάκης, εμπορικός διευθυντής της Italtherm, με την βοήθεια του κ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη, τεχνικού της Team Line Gas. Παρόντες επίσης, από την διοργανώτρια εταιρεία της παρουσίασης TLG ήταν και οι κύριοι Πάρης Κασλής και Βασίλειος Φωτιάδης.

 

Metalica / Γιοξας Α.Ε.Ε.
«Για τα δύο καινούργια μοντέλα επίτοιχων λεβήτων και την αντλία θερμότητας της ιταλικής εταιρείας Immergas, είχαμε την δυνατότητα να ενημερωθούμε στο σεμινάριο της Τετάρτης 21 Ιουνίου 2023, που διοργάνωσε η Metalica / Γιοξας Α.Ε.Ε. Ο υπεύθυνος του τμήματος φυσικού αερίου κ. Κωνσταντίνος Λιόλιας ανέλαβε την παρουσίαση των λεβήτων, ενώ ο μηχανολόγος κ. Γεώργιος Καμιάτσος την παρουσίαση της αντλίας, με την αρωγή του επίσης μηχανολόγου, κ. Ιωάννη Καραγιαννίδη και του τεχνικού ψυκτικού κ. Ελευθέριου Σακαρίδη. Το «παρών» έδωσε και ο κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος από το τμήμα πωλήσεων / εμπορικό της εταιρείας.
Με την παρουσία του μας τίμησε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αναστάσιος Γιόξας».

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σωματεία