Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Σύνδεσμος Ν. Δράμας: Φλέγον θέμα η ανάπτυξη του δικτύου φ.α. στην πόλη

Σύνδεσμος Ν. Δράμας: Φλέγον θέμα η ανάπτυξη του δικτύου φ.α. στην πόλη

Τα μέλη του Συνδέσμου αδειούχων θερμοϋδραλικών Ν. Δράμας, παρ’όλες τις δύσκολες καταστάσεις που επικρατούν, για άλλη μια χρονιά συσπειρώθηκαν για την Βασιλόπιτά τους, όπως επιβάλει το έθιμο και η κουλτούρα μας. Η ανταπόκριση από τα μέλη ήταν μεγάλη, αφού είχαν όλοι την ευκαιρία να βρεθούν μετά από αρκετό χρονικό διάστημα. Ο καιρός ήταν σύμμαχος για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση σε εξωτερικό χώρο και να δοθεί η ευκαιρία για συζήτηση ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών καθώς και ανάλυση εργασιακών θεμάτων.

Οι δράσεις συμφιλίωσης και γνωριμίας μεταξύ των μελών δεν σταματάν εδώ, καθώς είναι καθιερωμένο τα μέλη να συναντιούνται μία φορά τον μήνα σε διάφορα εστιατόρια ή ταβέρνες της πόλης, όπου γευματίζουν και αναπτύσσουν, εκτός των επαγγελματικών, δεσμούς φιλίας.
Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πρόγραμμα και διάφερες ημερίδες για ενημέρωση και κατάρτιση από διάφορες εταιρείες που στηρίζουν τον Κλάδο.
Αυτές οι δράσεις βέβαια λόγω των περιορισμών έχουν ελαττωθεί, αλλά θα ξεκινήσουν και πάλι με την άρση τους.
Άξιο λόγου το γεγονός πως ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Οδυσσέας Κοτσίδης, είναι και μέλος του ΔΣ της ΟΒΥΕ και με δική του πρωτοβουλία αλλά και με τη στήριξη του υπόλοιπου ΔΣ και των μελών. Στο τέλος Μαΐου, το ΔΣ της ΟΒΥΕ θα συνεδριάσει στην πόλη της Δράμας. Για τη διοργάνωση της συνεδρίασης βοηθούν φορείς της πόλης, συνεργαζόμενες εταιρείες, και η ΔΕΔΑ.
Το ΔΣ του Συνδέσμου, εν μέσω περιορισμών συνεχίζει δυνατά το έργο του σε ό,τι βαθμό αυτό είναι επιτρεπτό. Ενημερώνει για κάθε εξέλιξη γύρω από το επάγγελμα τα μέλη, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως συνεχίζεται η εγγραφή νέων μελών.
Φλέγoν θέμα των ημερών, είναι η ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη της Δράμας, όπου, έστω και καθυστερημένα, θα δώσει ανάσα στα νοικοκυριά και αντικείμενο εργασίας στους επαγγελματίες του είδους. Τα μέλη του Συνδέσμου δηλώνουν έτοιμα για τις ανάλογες εργασίες ώστε να κατασκευαστεί ένα δίκτυο ορθό και ασφαλές.
Με εκτίμηση, για το Δ.Σ.
Ο γεν. γραμματέας, Κωνσταντίνος Μπεσλεμές.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σύνδεσμοι