Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Climatherm Energy 2022 » Σημαντική η παρουσία του κλάδου των υδραυλικών στην Climatherm Energy 2022

Σημαντική η παρουσία του κλάδου των υδραυλικών στην Climatherm Energy 2022

Η ΟΒΥΕ συμμετείχε, για άλλη μια φορά, με περίπτερο στην Climatherm Energy 2022 με σκοπό να ενημερώσει τους επισκέπτες για την αναγκαιότητα της ανάθεσης του οποιουδήποτε έργου σε αδειούχο υδραυλικό και να απαντήσει σε ερωτήματα και προβληματισμούς σχετικά με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις.
Στα πλαίσια της έκθεσης, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε και η κοπή της ετήσιας βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας, καλωσορίζοντας τους συναδέλφους που ήρθαν από όλη την Ελλάδα, τους εκπροσώπους εταιρειών του χώρου, όπως και τον κλαδικό τύπο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ήταν μια ευκαιρία για όλους να ξαναβρεθούν από κοντά, κάτι που είχαν ανάγκη μετά από τόσο καιρό. Η προσέλευση ήταν μεγάλη και το περίπτερο γέμισε από υδραυλικούς που αντάλλαξαν τα νέα τους, αλλά εξίσου απόψεις και προβληματισμούς για το επάγγελμά τους.
Ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ,  Δημήτρης Βαργιάμης, αναφέρθηκε στα προβλήματα του Κλάδου και την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, ενώ ευχήθηκε να έχουμε υγεία, ειρήνη και όχι άλλο πόλεμο.
Τέλος, ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη Climatherm.
Την εκδήλωση τίμησαν ο πρόεδρος του ΒΕΘ, κ. Α. Καπνοπώλης και ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Ι. Βαφειαδάκης.

Συνάδελφοι από τη Βέροια, με τον πρόεδρο Θεόδωρο Γκόγκο
Δ. Βαργιάμης, Μ. Τσοπουλίδης από την εταιρεία Mytherm, Π. Παπαργύρης
Κων/νος Φυσαράκης, Παναγιώτης Παπαργύρης, Ιωάννης Μαρκουλάς