Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΙΣΜΑ: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της έκθεσης, αισιόδοξη η διοργανώτρια εταιρία

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΙΣΜΑ: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της έκθεσης, αισιόδοξη η διοργανώτρια εταιρία

Από 15-19 Οκτωβρίου στον πρώην Ανατολικό Αερολιμένα Αθηνών
Οι εργασίες για την πραγματοποίηση της έκθεσης "ΣΥΓ-ΧΡΟΝΟ ΚΤΙΣΜΑ" προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και ήδη βρίσκονται στην τελική ευθεία.
Η διοργάνωση της έκθεσης θα αποτελέσει το σημαντικότερο γεγονός της κατασκευαστικής δραστηριότητας για το μήνα Οκτώβριο παρουσιάζοντας:
 Σύγχρονα δομικά υλικά, καινοτόμες κτιριακές τεχνολογίες, σύγχρονες προτάσεις κατασκευής και ανακαίνισης, υλικά και συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, βιοκλιματική δόμηση, εναλλακτικά συστήματα δόμησης, προκατασκευασμένα σπίτια.
Η έκθεση "ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΙ-ΣΜΑ" διοργανώνεται από την EXPO LINE με την αιγίδα της "Ένωσης Κατασκευαστών Κτηρίων Ελλάδος" στον πρώην Ανατολικό Αερολιμένα Αθηνών, από την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 19 Οκτωβρίου καλύπτοντας και τις τρεις αίθουσες (πρώην αναχωρήσεων, αφίξεων, charter), καθώς και όλο τον υπαίθριο χώρο.
Με τη διευρυμένη διαφημιστική καμπάνια σε όλα τα μέσα (ράδιο, τηλεόραση, αφίσες, λάβαρα, πανό, προσκλήσεις, έντυπα, free press, internet, ΕΛ.ΤΑ.,) είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο για τη μεγάλη επισκεψιμότητα και την εμπορική επιτυχία της έκθεσης.
Οι μέχρι τώρα συμμετοχές ανέρχονται στις 180 δηλαδή κάλυψη 90%, 45 ημέρες πριν τη διοργάνωση και αυτό αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που έχει η έκθεση από σημαντική μερίδα της αγοράς.