Αρχική » Περιεχόμενα » Πυρασφάλεια » ΜΠΡΕΝΤΑΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ

ΜΠΡΕΝΤΑΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ

Η εταιρία ΜΠΡΕΝΤΑΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. με έδρα την Ν. Μοναστηρίου 35 στη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται στο χώρο του πυροσβεστικού συγκροτήματος αλλά και της αντλίας γενικότερα απο το 1990. Βασική αρχή της εταιρίας είναι η ποιοτική κατασκευή του πυροσβεστικού συγκροτήματός της και φυσικά η απαράμιλλη στήριξη των συνεργατών – πελατών της.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την καταξίωση του πυροσβεστικού συγκροτήματος ως το πλέον αξιόπιστο στον Ελλαδικό και όχι μόνο χώρο! Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι απαιτητικοί Ευρωπαίοι κατασκευαστές προτιμούν το πυροσβεστικό συγκρότημα της ΜΠΡΕΝΤΑΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε για την πυρασφάλεια των κτιρίων τους στην Ελλάδα.


Τα πυροσβεστικά συγκροτήματα που κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στην έδρα της εταιρίας φέρουν σήμανση CE από το 1999 και έχουν πιστοποιηθεί με ISO από το 2004. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται υλικά υψηλής ποιότητας και συνοδεύονται από εγγύηση 1 έτους. Φυσικά σε συνεννόηση με τους εγκαταστάτες, κατασκευάζονται συλλέκτες στην επιθυμητή διάσταση και μορφή, οι οποίοι μπορεί να είναι φλαντζωτοί, με σπείρωμα ή τύπου victaulic (με κορδόνι).
Η εταιρία ΜΠΡΕΝΤΑΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. με τα στελέχη που την πλαισιώνουν παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις απαιτήσεις της αγοράς και πάντα έτοιμη δίνει ιδανικές λύσεις σε θέματα πυροσβεστικών συγκροτημάτων, αντλιών, γεννητριών, βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων και επεξεργασίας νερού. Ένα πυροσβεστικό συγκρότημα αποτελείται από: Ένα πετρελαιοκίνητο αντλητικό συγκρότημα. Ένα ηλεκτροκίνητο αντλητικό συγκρότημα και από μια βοηθητική ηλεκτροαντλία (Jockey).
Ακόμα, από ένα πιεστικό δοχείο, από ηλεκτρικό πίνακα αυτοματισμών και βοηθητικά εξαρτήματα. Η λειτουργία του είναι πολύ απλή και ελέγχεται καθαρά από τους πιεζοστάτες νερού που είναι τοποθετημένοι στην κορυφή του δοχείου. Σε ένα χώρο που προστατεύεται από δίκτυο πυρόσβεσης, όταν θα ανοίξει κάποια φωλιά ή Sprinkler, η πίεση θα ξεκινήσει να έχει πτώση. Τότε ο πρώτος πιεζοστάτης θα δώσει εντολή να ξεκινήσει το Jockey. Εάν η ζήτηση νερού είναι μεγαλύτερη από την δυνατότητα του Jockey τότε ο δεύτερος πιεζοστάτης θα δώσει εντολή να ξεκινήσει η ηλεκτρική αντλία η οποία θα αναλάβει και την πυρόσβεση του χώρου. Αν όμως συμβεί διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω της πυρκαγιάς, τότε συνεχίζοντας η πίεση την πτώση της, ο τρίτος πιεζοστάτης θα δώσει εντολή στον πετρελαιοκινητήρα να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει το έργο της πυρόσβεσης.
Η λειτουργία του πετρελαιοκινητήρα ελέγχεται μέσω ηλεκτρονικού κυκλώματος μικροεπεξεργαστή. Η αποθηκευτική δεξαμενή νερού για την πυρόσβεση είναι υπολογισμένη να καλύψει την πυρόσβεση για μισή ώρα γιατί από εκεί και μετά αναλαμβάνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Με την αποκατάσταση της πυρκαγιάς ακολουθεί συντήρηση και γενικός έλεγχος του συγκροτήματος. Η εταιρία Μπρέντας Ε.Π.Ε. παραμένει στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου προς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.