Αρχική » Περιεχόμενα » Επαγγελματικό Αυτοκίνητο » Συστήματα οργάνωσης Sortimo εσωτερικού αυτοκινήτων από την «Stathis»

Συστήματα οργάνωσης Sortimo εσωτερικού αυτοκινήτων από την «Stathis»

stathis1.jpg

stathis1.jpgΗ εταιρία Sortimo έχει ως αντικείμενο την κατασκευή συστημάτων οργάνωσης εσωτερικών χώρων επαγγελματικών οχημάτων. Βασιζόμενη στις εμπειρίες των πελατών της, τελειοποιεί την τέχνη της οργάνωσης, συστηματοποιώντας και δημιουργώντας παράλληλα νέα πρότυπα επαγγελματισμού.
Η Sortimo αποτελεί σημαντικό συνεργάτη των κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων (Mercedes Benz, Volkswagen κ.α.).
Η τρίτη γενιά προϊόντων της Sortimo, που ακούει στο όνομα Globelyst είναι η πλέον εξελιγμένη και ευέλικτη σειρά συστημάτων. Όλα τα συστήματα της Sortimo είναι δομημένα επάνω σε πατενταρισμένα προφίλ αλουμινίου, τα οποία προσδίδουν υψηλή ανθεκτικότητα, στιβαρότητα κατασκευής και ιδιαίτερα χαμηλό βάρος. Το κάθε σύστημα προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, και σχεδιάζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του καθενός με χρήση software τελευταίας τεχνολογίας σε τρισδιάστατα γραφικά. Οι ολοκληρωμένες λύσεις που προτείνει προσφέρουν σε κάθε επαγγελματία εξοικονόμηση χώρου, εξοικονόμηση χρόνου και μια πιο ξεκούραστη ζωή.
Ειδικότερα για τους επαγγελματίες υδραυλικούς καθώς και για τους εγκαταστάτες Η/Μ έργων, η Sortimo προσφέρει μία τεράστια γκάμα εξαρτημάτων η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε επαγγελματικό όχημα. Μεταξύ άλλων η εταιρία προτείνει:
• Πατώματα μονά ή διπλά με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους.
• Μεγάλη γκάμα συρταριών και ραφιών με διαχωριστικά και κουτιά αποθήκευσης.
• Σκάλες οροφής με μηχανισμούς lift για ξεκούραστο ανέβασμα και κατέβασμα.
• Μηχανισμούς συγκράτησης εργαλειοθηκών και βαλιτσών.
• Πάγκους εργασίας με ή χωρίς μόρσες.
• Συστήματα συγκράτησης φορτίων.
• Αποθηκευτικοί χώροι για σωλήνες εντός αλλά και εκτός των αυτοκινήτων.
• Εργαλειοθήκες και εργαλειοβαλίτσες με ή χωρίς τα απαραίτητα εξαρτήματα.
• Συστήματα συγκράτησης φιαλών οξυγόνου.
Όλα τα συστήματα, προσφέρουν τους υψηλότερους συντελεστές παθητικής ασφάλειας για τον κάθε επαγγελματία. Η Sortimo πραγματοποιεί δεκάδες crash tests κάθε χρόνο και είναι πιστοποιημένη από την TÜV για την ασφάλεια που παρέχουν  τα προϊόντα της.
Η εταιρία Stathis, με παρουσία μεγαλύτερη των 45 ετών στον τομέα αμαξοποίησης, αντιπροσωπεύει τη Sortimo στην Ελληνική αγορά και έχει αναλάβει την προώθηση, το σχεδιασμό και την τοποθέτηση των συστημάτων της. Όλες οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της Stathis είναι πιστοποιημένα κατά ISO  από την TÜV Μονάχου. 
Η συνεργασία «Stathis» και Sortimo αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τη σωστή οργάνωση του εσωτερικού χώρου των επαγγελματικών αυτοκινήτων.