Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Xenia 2023 » SOLE ΑΕ: Ευεργετικού χαρακτήρα η συμμετοχή της στην Xenia 2023

SOLE ΑΕ: Ευεργετικού χαρακτήρα η συμμετοχή της στην Xenia 2023

Στην Xenia 2023 εκτέθηκαν μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας και με την μεγαλύτερη επιτυχία.
Το Ηλιόθερμο αποτελεί έπειτα από τόσα χρόνια το σήμα κατατεθέν της εταιρείας, καθώς ήταν η απαρχή για την δημιουργία και εξέλιξη πολλών άλλων προϊόντων μας.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα προϊόντος, το οποίο έχει δημιουργηθεί με βάση τα χαρακτηριστικά του Ηλιόθερμου, αποτελεί ο ηλιακός θερμοσίφωνας Mare, ο οποίος αποτελεί την αναδιαμόρφωση του κλασσικού Hλιόθερμου, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής του στις παραθαλάσσιες περιοχές και την αποφυγή της διάβρωσης.
Ένα ακόμα προϊόν το οποίο λόγω της εντυπωσιακής κατασκευής και δομής του, αποτέλεσε αντικείμενο ενδιαφέροντος για τους επισκέπτες του περιπτέρου μας, είναι ο ηλιακός Alpha Compact. Η δομή του τον κάνει να ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά, καθώς εμπεριέχει ενσωματωμένο το δοχείο μέσα στον ηλιακό, αποδίδοντας έτσι ένα νέο αισθητικό αποτέλεσμα, το οποίο καθιστά το μοντέλο διαφορετικό από τον μέσο ηλιακό. Η ηλιακή ακτινοβολία θερμαίνει τόσο τον ηλιακό όσο και το ίδιο το δοχείο, καθιστώντας το γρηγορότερα αποδοτικό από τον μέσο ηλιακό και απολύτως κατάλληλο για καλοκαιρινή χρήση, καθώς και για περιοχές που η νομοθεσία δεν επιτρέπει να είναι εμφανές το boiler.
Έπειτα, τα συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας FCK, τα οποία τοποθετούν τον συλλέκτη στην οροφή και το boiler σε εσωτερικό χώρο, παρέχοντας και δυνατότητα παροχής της θέρμανσης, αποτέλεσαν την καταλληλότερη λύση για μεγάλα ξενοδοχεία και άλλους χώρους που πέρα από ζεστά νερά, έχουν πλέον την δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας και στην θέρμανση.
Σκοπός της συμμετοχής μας στην έκθεση Xenia ήταν η προβολή των βασικών προϊόντων της εταιρείας μας και η κατατόπιση των επισκεπτών από τους πωλητές στην καλύτερη δυνατή λύση, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Η προβολή των προϊόντων μας, καθώς και οι νέες επαφές που δημιουργήθηκαν μέσω της έκθεσης, δεν μπορούσαν παρά να έχουν ευεργετικό χαρακτήρα για το πρόσωπο της εταιρείας.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Xenia 2023