Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » ΣΕΥΘ: Συμμετοχή στην 86η ΔΕΘ

ΣΕΥΘ: Συμμετοχή στην 86η ΔΕΘ

Η 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πύλες της 10-18 Σεπτεμβρίου 2022 και ο Σύνδεσμος Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών ν. Θεσσαλονίκης ήταν παρών, συμμετέχοντας με δικό του περίπτερο.

Το πλαίσιο της δράσης του περιλάμβανε ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού, μέσω πληροφοριακού υλικού αλλά και δια ζώσης, για την σωστή επιλογή αδειούχου υδραυλικού, την Υπεύθυνη Δήλωση Καλής Εκτέλεσης που παρέχουν, την εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και για την αξία του νερού, του πολυτιμότερου αγαθού στη ζωή μας, διαθέτοντας μάλιστα και δώρο παζλ στα μικρά παιδιά με τον κύκλο του νερού. Ενημέρωσε και εξυπηρέτησε όσους συναδέλφους επισκέφθηκαν το περίπτερο του Συνδέσμου, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες.

 

Παράλληλα, μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου, είχαν επαφές τόσο με φορείς όσο και με εταιρείες που σχετίζονται με τον Κλάδο, με σκοπό την πραγματοποίηση δραστηριοτήτων ενημέρωσης και συμβολής στην εξέλιξη του επαγγέλματος. Επιπλέον, παρευρέθηκαν στα εγκαίνια των περιπτέρων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και στην από κοινού συμμετοχή των Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιά.

Το περίπτερο του Συνδέσμου επισκέφθηκαν με την σειρά τους μέλη της διοίκησης της ΟΒΥΕ, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας καθώς και μέλη Συνδέσμων άλλων νομών, τους οποίους και ευχαριστεί θερμά ο Σύνδεσμος που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Κλείνοντας, ο ΣΕΥΘ ευχαριστεί και όλους όσους στήριξαν την συμμετοχή του στην 86η ΔΕΘ, και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σύνδεσμοι