Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » «Soft Earth», του Σωτήρη Κατσιμίχα: Ένας φανταστικός, διδακτικός κόσμος!

«Soft Earth», του Σωτήρη Κατσιμίχα: Ένας φανταστικός, διδακτικός κόσμος!

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 είχαμε την σπάνια ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μία πολύ ιδιαίτερη, για εμάς, βιβλιοπαρουσίαση. Η πρώτη ιδιαιτερότητα ήταν ότι την απολαύσαμε από την αρχή μέχρι το τέλος με αμείωτο ενδιαφέρον, πράγμα σπάνιο για βιβλιοπαρουσίαση. Η δεύτερη αφορά τον συγγραφέα: ήταν ο Σωτήρης Κατσιμίχας, Δρ. Μηχανολόγος και Διευθύνων Σύμβουλος της Θερμογκάζ ΑΕ. Δικός μας άνθρωπος, δηλαδή, του Κλάδου μας.
Ο κ. Κατσιμίχας μας έχει συνηθίσει σε άρτιες και πολύ ενδιαφέρουσες τεχνικές παρουσιάσεις, αλλά αποδείχτηκε ότι και στις βιβλιοπαρουσιάσεις τα καταφέρνει εξίσου καλά. Δίπλα του είχε τη σύζυγό του και Υπεύθυνη Marketing της Θερμογκάζ ΑΕ, Ελένη Καραμούντζου, η οποία ήταν επίσης απολαυστική.
Το κοινό -και μαζί του και εμείς- πείστηκε απόλυτα ότι το φιλοσοφικό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας «SoftEarth» του Σωτήρη Κατσιμίχα, το οποίο κυκλοφορεί από τις αρχές του μήνα, από τις εκδόσεις Πηγή, είναι άκρως ενδιαφέρον και διδακτικό.
Την παρουσίαση παρακολούθησαν περισσότερα από 100 άτομα, παρά τις δυσμενείς συνθήκες (απεργία ΜΜΜ). Ανάμεσά τους διακρίναμε πολλά και σημαντικά μέλη του Κλάδου.
Ευχόμαστε στον κύριο Κατσιμίχα κάθε επιτυχία στη νέα του, παράλληλη δραστηριότητα. Ευχόμαστε επίσης να έχουμε στο μέλλον κι΄ άλλες παρόμοιες

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις