Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Σεμινάρια » Σεμινάρια της Grundfos στο Ηράκλειο Κρήτης

Σεμινάρια της Grundfos στο Ηράκλειο Κρήτης

grundfos 1.jpg

grundfos 1.jpgΗ Grundfos έχει ως βασικό της μέλημα τη διαρκή επικοινωνία με τον εγκαταστάτη ώστε να ενημερώνεται και η ίδια για τις ανάγκες της αγοράς αλλά και να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία της.
Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας, το φθινόπωρο και το χειμώνα που μας πέρασε,  οι εγκαταστάτες υδραυλικοί και Θερμοϋδραυλικοί του Ηρακλείου της Κρήτης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από την εγκατάσταση κυκλοφορητών και αντλιών, με την παρακολούθηση δύο σεμιναρίων της Grundfos  που πραγματοποιήθηκαν  στην περιοχή. Το ένα σε συνεργασία με την εταιρία ΥΔΡΟΜΕΤΑΛ και το άλλο σε συνεργασία με τον τοπικό Συνεταιρισμό Υδραυλικών ΣΕΗΦΑΝΗ.
Τα σεμινάρια διάρκειας 3 ωρών περίπου το καθένα, είχαν ως θέμα ’’τεχνικές συμβουλές για αποφυγή προβλημάτων σχεδιασμού και εγκατάστασης συστημάτων θέρμανσης, κρύου νερού και λυμάτων’’. Εστίαζαν κυρίως στον καλύτερο δυνατό υπολογισμό και τη σωστή επιλογή κυκλοφορητή/ αντλίας ή συγκροτήματος, ανάλογα με την εφαρμογή.
Και στα δύο σεμινάρια, οι συμμετέχοντες  απηύθυναν ερωτήματα στους μηχανικούς της Grundfos, ενώ μετά το τέλος του σεμιναρίου είχαν τη δυνατότητα να  συζητήσουν περαιτέρω θέματα γύρω από τη δουλειά τους σε μπουφέ που ακολούθησε.