Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Εργαλείων » REMS Akku-Press 22 V ACC Connected: Η μικρή ανάμεσα στις μεγάλες

REMS Akku-Press 22 V ACC Connected: Η μικρή ανάμεσα στις μεγάλες

Η επαναφορτιζόμενη ακτινική πρέσα γενικής χρήσης, Akku-Press 22 V ACC της REMS είναι εύχρηστη, πανάλαφρη και διαθέτει λειτουργία Connected μέσω Wi-Fi και οθόνη OLED.
Είναι κατάλληλη για την κατασκευή πρεσαριστών συνδέσεων διαμέτρου Ø10 – 108 (110) mm και Ø⅜ – 4″.
Η αυτόματη ασφάλιση της λαβίδας πρεσαρίσματος, η ηλεκτρικά επιτηρούμενη κλειστή θέση του μπουλονιού συγκράτησης λαβίδας και η επιλέξιμη λειτουργία οδήγησης ACC, προσφέρουν στον χρήστη πρόσθετη ασφάλεια. Με βάρος μόνο 3,3 κιλών και μήκος μαζί με τη λαβίδα πρεσαρίσματος V15 μόνο 36,3 εκ., αυτή η επαναφορτιζόμενη ακτινική πρέσα προχωράει σε μία νέα διάσταση. Χρησιμοποιείται παντού, με το ένα χέρι, πάνω από το κεφάλι, ακόμη και σε ιδιαίτερα στενά σημεία.
Για την κίνηση λαβίδων πρεσαρίσματος/δακτυλίων πρεσαρίσματος της REMS και κατάλληλων λαβίδων πρεσαρίσματος/δακτυλίων πρεσαρίσματος άλλων κατασκευαστών. Περιστρεφόμενη υποδοχή λαβίδας πρεσαρίσματος με αυτόματο κλείδωμα. Η κλειστή θέση του μπουλονιού συγκράτησης λαβίδας παρακολουθείται ηλεκτρικά. Ηλεκτροϋδραυλικός κινητήρας με ισχυρό, επαναφορτιζόμενο κινητήρα χωρίς ψήκτρες που δεν χρειάζεται συντήρηση 21,6 V, 400W, ανθεκτικό πλανητικό μηχανισμό μετάδοσης, εμβολοφόρο αντλία έκκεντρου και συμπαγές υδραυλικό σύστημα υψηλών επιδόσεων.
Αντικραδασμικό σύστημα, βηματικός διακόπτης ασφαλείας. Λυχνίες εργασίας LED. Συσσωρευτής λιθίου-ιόντων 21,6 V, 2,5Ah, ταχυφορτιστής 100 – 240V, 50 – 60Hz, 90W.
Λειτουργία Connected
H REMS Akku-Press 22 V ACC Connected προσφέρει διάφορες πρόσθετες λειτουργίες όπως:
Καταγραφή δεδομένων μέτρησης/πρεσαρίσματος, δημιουργία αρχείων καταγραφής με εταιρικό λογότυπο, εμφάνιση μηνυμάτων σφάλματος, διαμόρφωση του προϊόντος (γλώσσα, ημερομηνία, ώρα, ζώνη ώρας, μονάδα πίεσης, διάρκεια φωτισμού LED και φωτεινότητα LED, χρόνος αναμονής, λειτουργία οδήγησης ACC, τόνοι υπόδειξης, κ.λπ.), ρύθμιση κλειδαριών χρήσης (άμεσο κλείδωμα ή διάστημα ανάδρασης ως προστασία από κλοπή, εύρος ώρας και ημερομηνίας για τους χρόνους κλειδώματος, περιορισμός του αριθμού πρεσαρίσματος που μπορούν να εκτελεστούν), γεωγραφικός εντοπισμός των σημείων πρεσαρίσματος, μετατροπή φωνητικών εγγραφών σε επεξεργάσιμο κείμενο, μεταφόρτωση και αποθήκευση εικόνων για τα πρεσαρίσματα, εμφάνιση υποδείξεων (ετήσιος έλεγχος και επαναληπτικός έλεγχος, νέα έκδοση υλικολογισμικού, κατάσταση μπαταρίας κ.λπ.), λήψη και εγκατάσταση νέων εκδόσεων υλικολογισμικού.
Φωνητικές εγγραφές με αναγνώριση ομιλίας
Οι φωνητικές εγγραφές μπορούν να αποθηκευθούν για κάθε πρεσάρισμα μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου του κινητήρα. Αυτές μπορούν να μετατραπούν σε επεξεργάσιμο κείμενο χρησιμοποιώντας την αναγνώριση ομιλίας και να μεταφερθούν σε αρχεία καταγραφής.
Σύνδεση Wi-Fi στο cloud
Μετά την εγγραφή και με υπάρχουσα σύνδεση στο διαδίκτυο, το μηχάνημα REMS Akku-Press 22V ACC Connected στέλνει τα δεδομένα που συλλέγονται (δεδομένα μέτρησης και πρεσαρίσματος, μηνύματα σφάλματος, διαμόρφωση προϊόντος, φωνητικές εγγραφές κ.λπ.) στο cloud. Εκεί, τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία και αποθηκεύονται. Ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα μέσω της πύλης service της REMS, να ανεβάζει και να αποθηκεύει εικόνες πρεσαρίσματος, να δημιουργεί αρχεία καταγραφής με κείμενο και εικόνες και να αλλάζει τις ρυθμίσεις της κινητήριας μηχανής. Εάν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο, οι αλλαγές μεταφέρονται πίσω στον κινητήρα.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Εργαλείων