Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Νέα επένδυση της εταιρείας Mytherm με στόχο την παγκόσμια αγορά

Νέα επένδυση της εταιρείας Mytherm με στόχο την παγκόσμια αγορά

Σε ένα εμβληματικό, ιστορικό, βιομηχανικό συγκρότημα, στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης επί της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Αθηνών, εντός γηπέδου 80.000 m2 και κτιριακών εγκαταστάσεων επιφάνειας 40.000 m2, η εταιρεία Mytherm επενδύει σε νέες γραμμές παραγωγής και σύγχρονες αποθήκες Logistics, υλοποιώντας επιχειρηματικό σχέδιο 5.000.000 € εντός της πενταετίας 2023 – 2028, με έμφαση στην πράσινη ανάπτυξη.


Η Μytherm και τα στελέχη της, με την εμπειρία και γνώση 35 ετών στην παραγωγή ενεργειακών συστημάτων, στοχεύει στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά Hλιακής ενέργειας και αντλιών θερμότητας επενδύοντας σε:
Αντλίες θερμότητας θέρμανσης ψύξης και παράγωγη ζεστού νερού χρήσης. Υβριδικά συστήματα θέρμανσης ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης με Αντλίες θερμότητας και λέβητες αερίου καινοτομία της Mytherm. Αντλίες θερμότητας Revorb θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης με ανάκτηση ενέργειας καινοτομία της Mytherm. Ηλιακούς θερμοσίφωνες MATRIX νέας γενιάς, σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλής απόδοσης, καινοτομία της Mytherm. Ηλιακούς θερμοσίφωνες συμπαραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και ζ.ν.χ. MATRIX HYBRID νέας γενιάς, σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλής απόδοσης, καινοτομία της Mytherm.
Φωτοβολταϊκούς υβριδικούς συλλέκτες HELIANTHUS για συμπαραγωγή ρεύματος και θερμικής ενέργειας καινοτομία της Mytherm. Boiler – Buffer παραγωγής και αποθήκευσης θερμικής ενέργειας και ζεστού νερού χρήσης.
Ενίσχυση των υπαρχόντων γραμμών παραγωγής λεβήτων αερίου (μοναδικής στην Ελλάδα), λεβήτων pellet, πετρελαίου, ξύλου, βιομάζας και υβριδικών Ηλιακών λεβήτων και πλαστικών δεξαμενών.
Εκθεσιακός χώρος και εκπαιδευτικό κέντρο με πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο μετρήσεων, για την καλύτερη και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού και των συνεργατών της εταιρείας, με στόχο την εισαγωγή τους σε νέες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς και την ευαισθητοποίησή τους στην προστασία του περιβάλλοντος.
Σταυρούλα Τσοπουλίδου,  Project Manager

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις